Спечели с Фрамар: Мъжката интимна хигиена – мъжки интимен гел Intiman

Няма по-голямо табу от мъжката интимна хигиена. Защо ли? До момента на българския пазар нямаше продукт, който да покрие точно тази тематика – хигиената на мъжките половите органи. Те имат специфично PH, което прави дамските интимни гелове неприложими. Лошата хигиена е обаче неприятна предпоставка за гъбични и други заболявания, които причиняват определен дискомфорт, както и по-сериозни проблеми, като стерилитет. Най-лошото – липсата на хигиена при мъжа води и до проблеми за партньорката!

Какво представлява Интиман?
Интиман е измиващ интимен гел с тестостерон за ежедневна употреба и след сексуални контакти, създаден специално за мъже. Неговата формула има антибактериално и овлажняващо действие. Тя е съобразена с естественото PH/4.5/ на интимните мъжки зони и предпазва от развитието на гъбични инфекции и възпаления. Интиман хидратира, възстановява и поддържа интимната микрофлора.Мъжкият интимен гел Интиман съдържа тестостерон и млечна киселина. Интиман не съдържа парабени и оцветители, както и алкални сапуни.


През месец април можете да спечелите напълно безплатна бройка от Intiman – мъжки интимен гел!

Как ли?
Разкажете ни…за вашата интимна хигиена. Колко често се къпете, какви шампоани, душ гелове, сапуни използвате, имате ли някакви специални предпазни средства, ако използвате общи къпални/ във фитнеса, примерно/. Случвало ли ви се е някога да имате неприятни последствия от липса на хигиена?
Разкажете ни!
В анкетата могат да участват и жени! Не се колебайте и ни разкажете за партньорите си, а после им подарете Intiman – подарък за истинския мъж!

Награден фонд:
Най-интересните и добре написани 20 отговора печелят по един мъжки интимен гел Интиман!
Условия:
Печелят най-интересните и оригинални 20 коментара, по избор на екипа на Фрамар. Броят харесвания във Фейсбук и в блога е решаващ, но не и окончателен фактор за избора им. Ако решавате да ги споделите в блога, задължително сложете истински електронен адрес, по който да ви намерим. Дублирани участия или повече от 1 постинг на участник не водят до повишени шансове за успех!
Срок на играта – 30 Април, 2012, 10 часа.
Подаръците на победителите пътуват с куриерска компания Европът – официалният куриер на Фрамар.

Научи повече за Интиман – мъжки интимен гел!


25 коментара по „Спечели с Фрамар: Мъжката интимна хигиена – мъжки интимен гел Intiman

  1. Според мен трябва внимателно да избираме своя продукт за интимна хигиена, внимателно да четем състава и указанията за употреба, както и да следим за срока на годност. Освен това, избирам хипоалергенни продукти с максимално естествен състав. Това ни предпазва от нежелани инфекции и проблеми и ни гарантира здраве и комфорт.
    Честата смяна на продукта ви за интимна хигиена не е препоръчителна – когато намеря препарат, който ми действа добре – придържам се към неговата употреба.

  2. Поддържането на интимна хигиена е едно от най-важните неща, които човек трябва да прави. Интимните части са много нежни и лесно податливи на инфекции, гъбички и разни заболявания. Не мога да си представя дори, ако и ден не се изкъпя. За мен това е много важно. Нека не забравяме, че и на нито една жена не би и било приятно мъжът до нея да мирише на “ пръч “ , ако ще и някои да си мислят, че това е показател за мъжественост, за мен е гнусно. Засега с партньорката ми използваме един и същи интимен гел, който се харесва и на двама ни, но бих искал да пробвам новия интимен гел предназначен за мъже. ;)

  3. Сега вече нямам никакъв проблем с хигиената – просто отивам в банята и си решавам проблема. Но не така беше някога в казармата. Служих в Сливен в последните години на комунизма, в един елитен полк – свързочния. Там имаше елитни бани, които блестяха от чистота, защото войник в тях не припарваше – вечно бяха заключени. Редниците като мен можеха да се къпят само веднъж в седмицата в обща къпалня, докъдето се ходеше под марш и песен и пак така се и връщаше. Маршировката ни поизпотяваше и от седмичната баня не оставаше много. В поделението повечето вече си воняхме стабилно на пот. Да не говорим, че в общата гарнизонна баня имаше само сапуни, марка „МНО“ (Министерство на народната отбрана), които воняха почти на пот, така че след измиване с тях миризмата си я получаваш гарантирано и без да си се морил с маршировка. За дезодоранти против изпотяване, естествено, в онези времена, особено в казармата, не можеше да се говори. Затова след завръщането ни от баня всички пак трябваше да се къпем. Повечето не го правеха, а такива като мен ползваха общата чешма, по която, разбира се, течеше студена вода. Всеки ден, дори и в единствения, в който ходехме на официална баня, се къпех с абсолютно студена вода. И зиме, и лете. Освен, че си поддържах хигиената, си реших и някой и друг здравословен проблем – организмът ми просто укрепна и оттогава не съм боледувал от нищо сериозно. Днес в казарма вече не се ходи и това, което разказвам, сигурно звучи като екзотика. Но го пиша и заради томболата [естествено :) ], и за да покажа на какви жертви е склонен човек само и само да поддържа поне доколкото е възможно личната си хигиена.

  4. Хигиената за мен е на 1-во място. Никога не щадя парите си за закупуването на шампоани, сапуни, душ гелове и разни други хигиенични приспособления. Просто за мен е наистина важно да има ефект от тях и да се чувствам приятно след баня. По принцип банята ми е едно от любимите места в дома и затова я посещавам по често. Всеки ден си вземам по 1-2 ободряващи душа, а косата естествено не я мия всеки ден защото съм чувал, че не е хубаво. В момента съм студент и деля банята със съквартиранта ми, но не и сапуна си. Много мразя да деля сапуна си с някой, затова всеки си има отделен шкаф със своите работи. Просто ми се вижда доста нехигиенично.

  5. Специално разработени за интимната зона на мъжа гелове са идеални за здравословната ежедневна интимна хигиена на съвременния мъж.Това е мнението на съпруга ми относно личната хигиена. Дава маса пари за специално разработени гелове с формули от натурален екстракт ,които осигуряват антисептично,противогъбично и противовъзпалително действие.Липидните комплекси и рН да са съобразени с физиологичния баланс на мъжката интимна зона. Резултатът е оптимална грижа и защита от дехидратация, евентуални инфекции и възпаления.
    Правилната интимната хигиена за моя съпруг е много важна и го предпазва от инфекции на пикочните пътища и гъбички. Осигурава му свежест и приятно усещане. Интимната хигиена е нужно да бъде извършена с подходящия продукт и трябва да продължи през целия ви живот, защото всеки етап крие потенциален риск от инфекции и възпаление.

  6. Признавам, че темата, която се дискутира, първоначално ме смути и се зачудих кой ще говори за това колко често се къпе и с какво и колко убедително трябва да го напише, за да привлече читателя. Изведнъж обаче ми се прииска и аз да споделя: Не знаех, че моят мъж използва интимен гел, докато веднъж ми каза, че е свършил и трябвало да купувам нов. Тогава разбрах, че го използва. Той няма претенции какъв да е интимния гел като марка и като състав, доверява се на мен. А аз също нямам фаворит, експериментирам с продкукти на различни фирми. Сега виях този гел на картинката, който ще бъде подарък. Не знаех, че има специална формула за мъже, може би трябва да му взема един такъв. Използва също и моите шампоан и балсам и понякога му правя забележка, защото използва серията ми за боядисана коса, а не използва обикновените продукти. Душ-гела също ни е общ. Избирам го по аромат- обичам да ухае сладко на плодове, ванилия, йогурт, мед. За него изкъпето е задължително преди лягане, за да се изчисти от праха, натрупан през дългия работен ден. А за мен къпането не е само начин за поддържане на хигиена, а е момент за релаксация- това е единственото време, което отделям за себе си, да се отпусна, да потъна в спомени под горещите водни струи.

  7. Лична хигиена! Че какво поважно от това. До скоро интимния гел/по мое мнение/ се възприемаше само за женски каприз. Ние в къщи сме три жени и един мъж.Той използва понякога нашия интимен гел и след това споделя, че е по-доволен от него отколкото от сапуна. Сега разбирам, че мъжкия е с по-различно Ph и знам, че вече ще купувам освен за нас и за него отделен мъжки интимен гел.

  8. Съвременният български мъж поддържа своята хигиена на много добро ниво.Моят партньор е един такъв мъж ,който винаги се облича с чисти дрехи и използва козметика за мъже всеки ден. Вечер ,след работа е под душа,обича силната струя на водата да го масажира нежно по гърба и по краката ,харесва аромата на своя сапун Палмолив с мента и на своя шампоан Уош енд го.Сутрин винаги използва мъжки рол-он под дрехите си и парфюм за приятен аромат през целия ден ,любимите му са от серията STR8.Използва и мъжки душ-гел на AVON.Но несъмнено ИНТИМАН е гелът ,който би допълнил изцяло неговата перфектна хигиена.Обогатен с тестостерон и млечна киселина, той ще поддържа баланса на мъжкото ph 4.5 ежедневно.Има овлажняващо действие и антибактериален ефект.ИНТИМАН ще го предпазва от гъбички,след сексуален контакт.Почистващ и освежаващ ИНТИМАН ще стане част от ежедневието на моя партньор и на много други мъже.

  9. Хигиената както за мен така и за моят партньор е от много голямо значение. Винаги съм смятала, че тя е много показателна за един човек,какъв е всъщност и доколко държи на себе си. В днешно време все по – малко хора не намират за нещо важно това да се изкъпят и да водят нужната хигиена , за да са приятни за хората от обкръжението им. Аз лично имам огромен проблем със заобикалящите ме хора, които не намират за нужно да спазват хигиена… И е жалко , че стават все повече тези хора…Моят приятел е изключително хигиеничен мъж. Къпе се поне три пъти на ден. Когато стане сутрин, след тренировка и преди да си легне. Използва душ гелове, кремове за тяло, дезедорант против изпотяване и парфюми. Дрехите му винаги ухаят на омекотител и прах за пране. ВЪншният вид на един човек е първото нещо което прави впечетление и това как ухае като се доближи примерно да се здрависате , а какво остава и да се запрегръщате… И да ви лъхне на вчерашната дискотека ( на цигари и застояло…) Жалко е но е факт. Затова мъже , както и жени спазвайте нужната хигиена,за да сте здрави, да сте приятни за околните а и за самите вас :)

  10. Повечето от българските мъже за съжаление никога не биха отишли да си купят подобно нещо , само защото смятат че не им е необходимо, а и от срам, за мен е важно мъжът да има добра хигиена и да използва подходящата козметика.

  11. Личната хигиена е нещо много важно за мен. Аз лично минимум по веднъж на ден си вземам душ, дори и косата си мия всеки ден. През летните дни сутрин и вечер съм в банята. Използвам за интимната хигиена интимен гел. Личният ми гинеколог ми изписа Триклобактер, който е още по-добро средство за интимната хигиена. Използвам интимен гел на Билка с невен, ухае прекрасно, с млечна киселина е и ми харесва много. Използвам антибактериални сапуни и мокри кърпички за интимните части. Сменям бельото си всеки ден по 2 пъти. Добро средство за интимна хигиена е преварена сода бикарбонат и промивки със смрадлика. Не използвайте ароматизирани сапуни, не са подходящи точно за интимните части. Обичам да ми е комфортно и затова няма нищо по-добро от чисто тяло и здрав дух. Грижете се за себе си, за да се чувствате добре и да ви харесват :) Ухайте на чисто и приятно, няма нищо по-хубаво от това:)

  12. Здравейте, Ясно е че тук всеки от нас ще напише, че се къпе по 2 пъти на ден и какво ли още не, а каква е действителността ? Има една голяма група мъже в нашата мила родина, за които е нормално да се изкъпят два пъти в седмицата и това е признак за добра лична хигиена. Много хора не използват интимни гелове, тъй като не могат да си го позволят или просто не считат това за необходимост, а го приемат като поредната глезотия на пазара. Защо мили мъже сапуна и интимните гелове са табу за вас? Има мъже които се къпят по два пъти на ден и са винаги чисти и спретнати но колко са те?

  13. Здравейте,
    аз много се радвам че моят мъж държи много, на личната си хигиена. Това беше и едно от нещата, които харесах в него. Мъжът използва предимно мъжки серии продукти. Не робува на марки, важното е продуктите да отговарят на изискванията му. Не използва сапун предпочита душ-гел. Не се къпи на места, които са за общо ползване или обществени, защото смята, че там хигиената е под всякаква критика. До сега не е имал проблеми поради липсата на хигиена, защото хигиената е на ниво, и се надавам и така да остане, защото тя е много важна за мен!

  14. Здравейте! Заинтригувахте ме с този нов продукт. След като има интимни гелове за женската хигиена, винаги съм се чудил защо за нас няма? Ние по-неблагоприятна среда ли сме за бактериите – не смятам. Всеизвестно е, че мъжете често сме приносители на бактерии, които прихващаме от жени, а после съвсем неволно заразяваме други жени. Това е проблем, с който малко мъже са запознати, тъй като при нас няма видими симптоми за наличие на бактерии, но при жените не само има, но и може да бъде пагубно в случай, че носи дете в себе си…Смятам, че хигиената с един такъв продукт би могла да намали в някаква степен бактериалните инфекции двустранно, въпреки, че е предназначен за мъжете :)

  15. С приятелката ми използваме един и същ интимен гел – нейния :D Проявих любопитство защо не използва душ-гел, ами отделен продукт и тя ми обясни, че сапуните и душ-геловете не били с подходящото pH за интимната хигиена. Гинекологът й го обяснил, когато имала проблеми… Оттогава и аз започнах да се мия с нейния гел, знам ли, убеден съм, че и на мен би ми се отразил по-добре на хигиената. С радост откривам, че най-после е произведен такъв продукт и за силния пол – еми време беше! :D Ще се радвам да го спечеля и тествам, а нищо чудно и приятелката да се възползва като „отмъщение“ :) ))

  16. Това,което ще Ви споделя не е реклама ,а истина защото интимния гел с тестостерон за ежедневна употреба и след сексуални контакти, специално създаден за мъже е №1 за мен. Формулата с антибактериално и овлажняващо действие е съобразена с естественото PH/4.5/ на интимните мъжки зони и предпазва от развитието на гъбични инфекции и възпаления. Хидратира, възстановява и поддържа интимната микрофлора. Съдържа тестостерон и млечна киселина.

  17. останах приятно изненадан като прочетох че вече има интимен гел и за нас.досега или използвах интимните геловете на съпругата ми или обикновенни душ гелове,когато съм на тренировка.всеки себе уважаваш се мъж обича да се поддържа в добра форма и отлична хигиена.аз специално тренирам футбол всеки ден и веднъж се къпя в обша съблекалня със душ гел,и след като се прибера нямам търпение да се изкъпя отново.не мога да си представя ако не се изкъпя.отделно след като полудуваме със жената,веднага си вземам душ и добре измивам половите органи,но досега единствено,както казах,със душ гел или интимния гел на жена ми.знам че е много важно за да не развиват бактерии.но вече знам че е създаден и мъжки,който със сигурност бих ползвал.ше се радвам да бъда сред двайсетината който ше изпробват вашата награда :) ! поздрави и успех

  18. Аз използвам продукти специално произведени за интимната хигиена. Не дразнят кожата, измиват я нежно, чувствам се комфортно от тях. Преди когато използвах съпуни все се случваше да ми смъди от тях, а сега не чувствам никакъв дискомфорт. Може през 5 минути да се мия с тях и няма да почувствам нищо притеснително. Чудесно е, че има такива продукти. Ползвала съм от няколко марки и всичките са ми харесвали, защото са с подходящото pH. На всеки бих ги препоръчала, знам, че много мъже също ги ползват:) А на тези, които не знаят колко е хубаво с тях, нека опитат.

  19. Ами лично аз, се опитвам да спазвам добра хигиена, но пак не ми помага. Много се изпотявам, постоянно и на ден взимам по 2 душа независимо от сезона. Имах проблем с интимните части едно лято, и се оказа, че е от топлото време и изпотяване. Наложи се да го мажа с някакво кремче, че да спре зачервяването. Сега използвам интимни кърпички, след като ходя по малка нужда, това намалява бактериите и съответно лошата миризма и също така една гел пяна с неутрално Ph с което си мия интимните части. Предпочитам да има мъжки интимен гел, отколкото да използвам, душгелове или сапун. След измиване с такива дори получавам сърбеж и хората ме гледат странно ако се почеше, все едно не съм се къпал.

  20. Дълго време мъжките интимни гелове кремове и прочие бяха един вид табу!Мъжете масово използваха козметиката на жените си или просто сапун.Лошото е че нито един от тези варианти не е добър.Сапунът изсушава прекалено много кожата и може да доведе до напукване,зачервяване и дразнене.Женските също не са подходящи.За радост вече има специална козметика с неутрално PH която решава този проблем.Преди време обаче нямаше и един мой познат уролог ме посаветва следните две неща.Първият ако се ползва сапун да е бебешки заради по малкото дразнене и исушаване на кожата.Втория да се правят веднъж седмично бани със смрадлика която има антибактериално действие.

  21. Съпругът ми много държи на личната си хигиена и аз съм доволна от това. Взема душ сутрин и вечер и задължително преди и след секс :) Използва обикновен сапун, не е посягал към моите продукти, но не е имал и сериозни проблеми. Единствения дискомфорт е, че кожата му е много светла и много бързо се раздразва, а е имало моменти, когато в горещините се зачервява и миенето със сапун в такива случаи не е много приятно, защото го смъди и дразни, но при липса на друга алтернатива търпи и си го ползва. Да не говорим, че не иска да чува за крем, които да облекчи раздразненото, казва ми „аз да не съм жена, че да ползвам кремове“ :)

  22. Аз като жена смятам,че не само за жените но и за мажете е изключително важно личната хигиена.Не за друго за това кой как мирише или прочие,а защото личната хигиена е здраве а здравето е най ценното и важно нещо за един човек.Колкото до това кой какви продукти ползва смятам,че трябва да се ползват тясно профилирани продукти за всеки човек защото всеки един е различен.

  23. Много държа на личната си хигиена. Всяка вечер след работа вземам душче….просто не мога да си легна с целия прах по тялото си и миришещ…. Използвам колкото и смешно да звучи бебешки сапуни, защото не изсушават кожата ми, не започва да се бели и винаги е много добре овлажнена. Понякога се мажа и с разни кремчета и лосиончета за тяло :)

  24. Да кажа и аз своето мнение отностно личната си хигиена. Страшно грозно ми се вижда млади хора да не се поддържат, да не се къпят, бръснат, режат ноктите и не спазват всички тези навици, които все пак трябва един вече зрял човек да прави сам! Аз се къпя всеки ден, дори понякога по 2 пъти. Не мисля, че съм вманиечен в това, но все пак гледам да се чувствам и изглеждам добре. Къпя се с душ гелове, които измиват много по-добре кожата ми или поне имам такова усещане. Използвам и мъжки шампоан. Не харесвам продуктите, които хем са за коса, хем за тяло…иди ги разбери за какво точно са създадени да се използват. Предпочитам за всяко място да си има продукт ;) . Жена ми също много ме гледа, като ми дава от нейните кремчета. Понякога забравям кой е за ръце, кой за тяло и лице, но важното е, че имам желание да ги използвам, тъй като аз няма да си купя специална мъжка козметика. За мъжка козметика си взимам ролон, душ гелове, мъжки шампоани, парфюми, вакси и гелове.

  25. И победителите са:
    01.Карина Арсева
    02.Алекс Попов
    03.Невена Батаклиева
    04.Георги Георгиев
    05.Дончо Петков
    06.Божидар Божков
    07.Николай Калоферов
    08.Нина Иванова
    09.Татяна
    10.Мария Красимирова
    11. Йонка Иванова
    12. Мария Енчева
    13. Тенко Тошков
    14. Георги Йорданов
    15. Юлиян Насков
    16. Никито
    17. Кръстан Пепелов
    18. Павел
    19. Койчо Георгиев
    20. Благовеста Димитрова
    Ще ви помолим в срок до 13 май да пуснете на games@framar.bg вашите три имена, точен адрес и мобилен телефон. Непотърсените награди след тази дата се подаряват на останалите участници в играта.