Спечели с Фрамар: Раздвижи кръвта с Ентан

Зимата бе адски дълга, но още с първите слънчеви лъчи хората тръгнаха по улиците. Всеки си обещава по нещичко – да свали някое килце, да тръгне да спортува, да смени начина си на живот, да спре да пуши…да раздвижи кръвта си! И защо да не намерите помощ в лицето на Ентан, който да даде здраве на кръвоносните ви съдове!

Какво представлява Ентан?
Ентан подобрява кръвоснабдяването на ретината, крайниците, ушите и мозъка. Заздравява колагена и еластина и укрепва стените на кръвоносните съдове. Има противовъзпалително действие. Ускорява циркулацията на периферната кръв и лимфата. Предотвратява слепването на тромбоцитите, подобрява течливостта на кръвта и не позволява запушването на съдовете. Доставя необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Ентан притежава мощно антиоксидантно действие и по този начин предпазва съдовете и клетките от увреждащото действие на свободните радикали.

През месец април можете да спечелите напълно безплатна бройка от Ентан – енергия за кръвоносните ви съдове!

Как ли?
Какво си обещахте тази пролет? Ще спортувате ли, диета ли…нова връзка или край на старата? Какво ще накара кръвта ви да кипне…признайте си!

Награден фонд:
Най-интересните и добре написани 40 отговора печелят по една опаковка Ентан!
Условия:
Печелят най-интересните и оригинални 40 коментара, по избор на екипа на Фрамар. Броят харесвания във Фейсбук и в блога е решаващ, но не и окончателен фактор за избора им. Ако решавате да ги споделите в блога, задължително сложете истински електронен адрес, по който да ви намерим. Дублирани участия или повече от 1 постинг на участник не водят до повишени шансове за успех!
Срок на играта – 1 май, 2012, 10 часа.


Подаръците на победителите пътуват с куриерска компания Европът – официалният куриер на Фрамар.


24 коментара по „Спечели с Фрамар: Раздвижи кръвта с Ентан

  1. Дали заради манталитета си или заради студа, през зимата българите се отдават на спокоен заседнал живот, в който липсва движение. Допълнително заради нагласата ни и празниците през студените месеци консумираме повече храна, отколкото през лятото.Това няма как да не повлияе на нашата фигура! През зимата ние трупаме излишни килограми докато не дойде пролетта и не се опитаме да облечем любимата си блузка или да обуем тесните дънки, с които до преди месеци сме се размотавали… тогава проличава резултатът от „зимния сън“ на нашето физическо натоварване. Килограмите ни потискат и често ни донасят по някоя пролетна депресия, която допълнително убива самочувствието ни и желанието за контакти сред хората. Ясно е, че през зимата не трябва да сме мързеливи, за да не търсим после всеобразни начини за отслабване, но явно това е неизбежно… Сякаш всичко идва от само себе си.
    Като човек, който от години се бори с отслабването знам какво и е на всяка млада дама, когато разбере колко допълнителни килограми е натрупала към фигурата. Аз самата опитвам от няколко години да се преборя с излишните килограми но без резултат. Под излишни килограми говоря за от порядъка на 8-9кг. Преди време имах така наречената според стереотипите на съвремието ни – „перфектна фигура“, но с времето това се промени. Като млад човек, който е непрекъснато сред хора и който е в разцвета на силите си аз особено желая да се чувствам добре в кожата си и най-вече това да личи пред хората. В началото на тази пролет си поставих за цел да се захвана със спорт, но хилядите ангажименти не ми дават свободно време, за да осъществя тази цел. Искам да съчетая комбинацията диета и спорт в едно, но някак си и това не се получава. При най-малката стресова ситуация психически се предразполагам към приемането на големи количества храна и така нарушавам диетата си. Всеки ден изминавам общо около 2км ходейки и може би това ми помага да не качвам още килограми, но за съжаление не помага да сваля останалите излишни. Опитвала съм чайове за отслабване.. от зелен чай, до обикновените арабски.. та чак до онзи японски чай Инхуа, но безрезултатно. Те сякаш също ми помагат само да не натрупвам допълнителни килограми към излишните, които имам. Опитвала съм и други методи, но и те не са помагали. Всяка година през лятото обичам да посещавам Рила и Стара Планина. Проблемът е, че досега не съм открила точния начин да се преборя за дълго с излишните килограми. Сега ще използвам дните за почивка и се надявам през тях да сваля поне 3-4 килограма, но това ще е доста трудно, познавайки своя организъм. Винаги си повтарям как още от утре ще започна строг режим и спорт и се надявам това „утре“ вече наистина да стане част от утрешния ми ден. Ще се радвам да опитам вашия продукт стига да ми помогне да се справя с излишните килограми.
    Дани

  2. Пролет пукна,кукувица кукна и животните,както и хората, изпълзяхме навън,за да лекуваме очите и душите си със зеленина…А физическата ни опаковка,т.е. тялото, доста е натежало.Уви!Време е за действие!Сутрешната ми закуска не съдържа свинска пастърма,масло и две хлебчета.Смених я с
    овесени бисквити и чай.Следобедната разходка след работа вече е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!Записах се с приятелки на клуб за народни танци.Готвя два пъти седмично вечеря с коприва.Събота или неделя -семейно на вилата,която е на вълшебно място.Така постепенно съм готова и за пролетното чистене на дома ,и за пречистване на моето тяло.За да бъде уютен дом на копнежите и мечтите ми.

  3. Слънцето се показа и аз реших да раздвижа кръвта си , след като цяла зима не съм излизала с приятели навън , а само си стоях в къщи и учих за изпити. Ето,че сесията приключи и времето се оправи и аз започнах да тичам в парка, да правя сутрин и вечер упражнения вкъщи, хапвам си повече плодове и зеленчуци , вместо мазни манджи.. и наистина става , свалила съм 4 килограма и продължавам да свалям , че идва времето , в което сваляме дебелите дрехи и показваме фигурите си (подготвям се и за плажа-нямам търпение:))

  4. Едва я изгоних тази зима, студ, болести, депресии … Сега като пекна слънчице живнах и все едно се събудих от зимен сън. Малко трудно ми е да се климатизирам от суровата зима за лятно време, но сега е така, климатът се променя към два сезона. И трябва да се преборя с хроничната умора и стреса възможно най-бързо. Най-лесно е с витамини и хранителни добавки, с които възстановявам и кожата, косата и ноктите си. Обещала съм си сега най-сетне да сваля тези 5 излишни килограма, които са ми обгърнали корема и ми пречат да си закопчавам панталоните, да стопя целулита с мазила и много спорт, да пия повече вода, да не се застоявам много вкъщи, а да излизам на въздух сред природата, да излекувам пристрастеността си към компютъра и фейсбука, да ги заменя с реални хора, да чета повече книги, да си упражнявам мозъка и паметта, да накарам кръвта ми да кипи, като се отдам напълно на новата си любов, без да мисля за нищо друго. Не е трудно и невъзможно, с повече желание и воля тези неща са постижими и ще се чувствам добре и физически, и душевно, както и ще зареждам с позитивна енергия хората около мен.

  5. Ей,дълга зима беше!А аз обичам да ми е топло.И домашните ни котки ,и те страдаха от къщния затвор.Но дойде пролетта!И се хванахме за зелено.Сутрин раздвижвам кръвта с топло и ухаещо кафенце ,подсладено само с мед и тънки филийки,намазани с топено сирене и шунка.Така издържам до обяда.За съжаление понякога се налага да го пропусна,но никога не пропускам разходка с моите обувки-бързоходки до различни учреждения,където плащам…Е,сметките най-интензивно раздвижват кръвта!Поемам дълбоко дъх и хайде пак „на тръстиката“/службата/.Вечербързам да се прибера при семейството,но ако някой има излизане в още светлата вечер,аз го придружавам.Така ,пролетно ,мога да издържа чак до лятото.За есента и зимата сега няма да му мисля!

  6. Едно от нещата, за които първо се сетих ,че могът да накарат кръвта ми да кипи – ентусиазмът, когато започвам реализирането на кякаква мечта-идея, първото втурване, въплатяването на стъпка по стъпка на детайлите, нощите, когато не спя, за да обмислям задачите за следващия ден, нетърпението, с което очаквам крайния резултат, ентусиазмът, който завладявам и останалите… невероятно ми е винаги, когато се случи.

  7. Аз раздвижвам кръвта си с мотика и както казва един приятел на баща ми правя „фитнес -старата мотика“.Всяка пролет взимам правата лопата и почвам да обработвам един декар в двора.Правя го бавно с наслаждение и вдишвам свежия аромат на въздуха.Другите съседи викнат някой друг да им прекопае градината и си плащат а ние с моя съпруг сами си обработваме земята.За мен това е пролетно разкършване и работа си намирам всеки ден по малко.Радвам се на чуруликането на птиците ,жуженето на пчеличките- имам и кошери.Даже понякога си мисля, че съм си сбъркала професията- психолог съм.По ми харесва да стоя сред природата отколкото да слушам за разнебитения живот на хората.Позабравихме естествения природния живот и от там и тялото и душата ни страдат.Затова аз предпочитам градината ми пред кафенетата и затворените пространства.Весело посрещане на празниците .Христос да възкръсне в сърцата ни!

  8. Eдинственото нещо,което може да накара кръвта ми да кипи е една обикновенна разходка сред природата.
    Цялата зеленина покрила България я няма никъде по света. Тук и само в България няма нищо изкуствено, всичко, което виждаме с очите си ни е дадено от Бога, а ние само трябва да се гордеем и славим с това райско кътче.

  9. Обещах си да живея здравословно, да се храня с екологично чисти храни, да спортувам повече, да отида на море, на балкан. Обещах си да си потърся нова работа, която да ми носи повече удоволствие от свършеното. Обещах си да прекарвам повече време с близките си, да ги глезя. Когато човек е здрав, задоволени са му потребностите, всяко друго удоволствие ще накара кръвта му да закипи. Хубав концерт, театър, изложба, някое спортно събитие, мен лично това ме зарежда с много положителна енергия. Да се съберем семейството, приятелите, близките, няма нищо по-приятно от това.

  10. Обещах си да си направя градина, пълна с различни видове цветя, да си засадя фиданки, да си направя беседка, да си направя едно кътче сред природата, където да мога да си почивам, да си пия кафета на открито, да си чета книжки, да слушам птичките, да се пека на слънце, да си направя салата от градината, а вечер да си пийвам биричката с приятели. Ще си почивам и ще се зареждам от природата. А после с пълни сили ще се впускам в приключения, ще работя с двойни сили и живота ще е още по-прекрасен.

  11. Обещала съм си повече време за себе си, повече положителни емоции, усмивки и обич, която да раздавам! Относно отслабването – не харесвам диетите! Те само разболяват хората! Не се подлагам на диети, а спортувам. Ходя на фитнес и бягам 2-3 пъти в седмицата на едно стадионче! Зелена и свежа пролет! :)

  12. Обещах си да съм здрав, да се радвам на внучката. Да имам сили и енергия да тичам след нея, да и изпълнявам прищевките. Обещах си да се грижа повече за здравето си, да отида на санаториум, да правя всеки ден разходки. Да ям пресни храни, да взимам всеки ден витамини.

  13. Тази пролет си обещах, че ще променя хранителните си навици и ще се боря с натрупаните през зимата килограми. Дали ще си изпълня обещанието, ще разбера до месец или два, на този етап съм доволна от себе си и постигнатото до този момент. Понеже имам нужда от подобряване кръвоснабдяването в крайниците се ориентирах към Ентан и вече втора седмица го пия. Мога да кажа, че ефект има и съм много доволна. Пожелавам на себе си и всички ни много здраве. Нека болежките ни бъдат по-малко, а защо не и изобщо да ги няма! Радвайте се на живота и близките си и си обещайте тази пролет, че никога няма да забравяте да бъдете най-вече хора, защото човечността е важна и потребна!

  14. Обещах си това, което си обещавам всяка сутрин – да бъда Човек, един нормален и усмихнат човек, стоящ далеч от суетата и високопарните думи.

  15. Обещала съм се да не се ядосвам! Да имам повече положителни емоции, щастие и любов! Ще се раздавам и ще очаквам същото и от отсрещната страна! Ще се запиша и на модерни танци! Много ми се танцува! Обичам музиката!!!!! Хубава пролет!!!!

  16. Тази пролет си обещах да се преборя с пролетната депресия, която допълнително убива самочувствието ми и желанието за контакти сред хората.

  17. Какво си обещах ли … ами както всяка година – да се раздвижвам повече, защото работя в офис и по цял ден съм на бюро. Заседналият начин на живот пречи. Пречи на организма ми от гледна точка на килограми, на кръвообращение и какво ли още не. Но тази пролет наистина взимам решение – да ходя повече било то на планина, или просто в парка. Преди две години си обещах, че ще изкача връх Мусала и си изпълних обещанието! Сега трябва отново да си възвърна формата. Трудно се намира време в забързаното ежедневие поне за кратка разходка, но ще направя всичко възможно – ако не да поспортувам, то поне да се разхождам повече, защото и това е вариант!

  18. През тази пролет си обещах повече движение,да съм жива и здрава за да мога са се грижа за моите прекрасни деца.Да ядем повече плодове,повече разходки сред природата с моето семейство.Много спорт,разходки ,пикници през уикендите,излети и много слънчево настроение и усмивки.

  19. Обещавам си тази пролет да гледам по добре на себе си и здравето си.Да се храня здравословно,да стана от този компютър,да съм жива и здрава,защото няма по голямо богатство от здравето.Нищо друго не ми трябва.Пожелавам си цялото ми семейство да е здраво и всички хора по целия свят.Всички трябва да си обещаем това и да го изпълним,защото какво друго му трябва на човек.

  20. Моят начин да раздвижа кръвта си на пролет е със спорт и здравословно хранене.Главно консумирам плодове и зеленчуци които са сезонни,защото другите не са особено вкусни и „здравословни“

  21. Двете неща които съм си обещалa да направя колкото и банални да звучат са много важни за мен.А именно да спра да пуша и да гледам малко по позетивно на нещата,и да не се ядосвам толкова.Може да изглеждат като малки стъпки но аз смятам че ще променят живота ми по коренен начин.Поздрави на всички и повече усмивки :) !!!

  22. Пролетта е любимият ми сезон.Тя ме зарежда с толкова много положителни емоции след дългата зима.Понеже имам малко дете и цяла зима прекарваме в къщи и сега сме толкова щастливи от настъпването на пролетта.Не пропускаме всекидневните разходки в парка сред природа. Тази пролет съм си обещала да спортувам малко освен бягането след малката. Обещала съм си и да не се ядосвам. Ще се храня по-здравословно, вече има повече зеленчуци. Цяла пролет и цяло лято имаме за разходки, почивки и много добро настроение. Очаква ни скоро и морето на което се надявам тази година да ходим по-често.

  23. Здравейте,
    ами да си призная честно – то обещания много, ама лесно е да си ги дадеш, а понякога е трудно да ги изпълниш. Или с две думи: на теория всичко изглежда в розово, но когато дойде време за осъществяване на практика, то тогава идва сложното. Затова вече не си обещавам непостижими или трудно-постижими неща, а се опитвам да реализирам един куп така да се каже по-обикновени обещания. От доста време си казвам, че трябва да започна да обръщам по-сериозно внимание на здравето си, и все не ми остава време. Мисля, че наистина хората трябва да действаме превантивно конкретно за здравето, защото в повечето случаи се получава „след дъжд – качулка“, което на практика е напълно безсмислено. Българите имаме време за всякакви глупости, но не е и за най-важното – здравето. Работата ми изисква по цял ден да съм на път, което въпреки, че изглежда раздвижващо – не е. Имам нужда от раздвижване на кръвта и ми се иска това да е едно от нещата, които ще реализирам на практика. Е, все пак до края на годината има още колко – осем месеца, така че ако през пролетта си поставим осъществими обещания, то до края на месец декември, те би трябвало да са изпълнени!
    Успех на всички в пожелаването и изпълняването на обещанията. И не забравяйте, че „кой каквото си надроби – това и ще сърба“, така че дробете обещания, които лесно можете да преглътнете :)

  24. И победителите са:
    1. Антония Стоянова
    2. Василена
    3. Виктория Георгиева
    4. Галина Костадинова
    5. Дани
    6. Деница Славеева
    7. Димитър Алексиев
    8. Димитър Димитров
    9. Дияна Алексова
    10. Елито
    11. Ема Петкова
    12. Живка Йосифова
    13. Живко Ноев
    14. Жули
    15. Иван Йозов
    16. Иван Танев
    17. Иларион Иларионов
    18. Йоана Симеонова
    19. Йовито
    20. Йорданка Пармакова
    21. Малинка
    22. Мария Енчева
    23. Мария Стоева
    24. Мая Георгиева
    25. Милена Антонова
    26. Милена Миразчийска
    27. Милена Петър- Ненкова
    28. Минка Петева
    29. Муцунка
    30. Надя Минчева
    31. Нина Георгиева
    32. Нина Петричкова
    33. Пеньо ППП
    34. Петър
    35. Петя
    36. Петя Везенкова
    37. Румен Попов
    38. Сашка Варадинова
    39. Силвия
    40. Цветелина Михайлова
    Ще ви помолим в срок до 15 май да пуснете на games@framar.bg вашите три имена, точен адрес и мобилен телефон. Непотърсените награди след тази дата се

    подаряват на останалите участници в играта.