Секс в жегата

Сексът е нещо, за което мислим често. Безспорно е така, независимо признаваме ли си с ръка на сърцето този факт или не. Има едни дни обаче, когато подканата за среща от интимен характер не ме възвисява чак толкова в небесата. Абе, вълнува си ме, не е като да не ме вълнува, но не както друг път. И това не е времето около (извинете ме за откровеността, но повечето ще си го помислят) месечния цикъл. Това е времето, когато температурите на околната среда започнат трайно да се задържат около и над 35 градуса по Целзий.

Ето днес например. Жега. Жега е още от сутринта. След като съм се измъкнала от горещите и влажни чаршафи и съм си взела първия за деня душ, около девет, когато пристигам на работа, слънцето вече гаднярски се е оцъклило от високото и припича ли, припича, сякаш сме сред Сахара. Леката светла ризка, която съм сложила с цел хем да изглеждам приветливо и делово, хем да не ми се лепка на гърба от горещината, вече определено се е лепнала. Някъде, където тялото ми предателски е станало влажно от пот – някъде ниско около гръбнака. Гримът, който старателно съм положила сутринта, вече започва да пропуска първите солени капчици и те кондензират по челото и около носа. Слава Богу, секунди преди да се изложа тотално, плуввайки в течности, пристигам на работното си място и потъвам  в  нормалната офис температура, гарантирана от климатика.
Дотук добре. Добре, ама след час се налага да изляза. Гмурвам се в пространството навън като оскубан и почистен бройлер в добре загрята фурна. Ходя, върша си това, което трябва да свърша и се връщам обратно. В рамките на деня се налага да повторя упражнението с „гмурването” още два – три пъти. Всеки път грозно завиждам на колегите, които си остават на хладно. След последното прибиране вече съм подобаващо изтощена и нервна. И точно в този момент нещастният ми сексуален партньор има лошия късмет да ми звънне и да ме попита не искам ли случайно да се видим след работа „за малко”.
Не ме разбирайте погрешно. Момчето си е супер. Дори мисля, че го обичам. Интимният ни живот е върхът! Обожавам както се казва „да го правим”. Днес обаче предложението за секс ми идва малко непредвидено и нанагорно. Но понеже ние сме зрели хора и имаме зряла връзка, не му се сопвам, а се съгласявам с вътрешното желание, когато се видим да споделя обзелите ме чувства и да го питам какво мисли по въпроса и той.
Оказва се, че неговите мисли са доста подобни. Но като човек (по скоро като мъж) с прагматично мислене, той има няколко конкретни предложения за летните ни креватни забавления. Първо – да си уговаряме срещите само на местата, за които сме сигурни, че са снабдени с климатик. Второ – да не се чувстваме притеснени да си вземаме хладен душ не само „след”, но и „преди”, а и по всяко време, по което ни се прииска. Третото и най-важното в неговото изложение беше – хич да не се притеснявам и да си казвам откровено, ако ми се ще да правя секс с минимално докосване. Под това той имал предвид френските ласки, нали ме разбирате, там горещите прегръдки малко не са приложими. Хмммм, мисля си, ами добре… но не си се сетил за още нещо… и го замъквам директно в банята под душа…


Един коментар по „Секс в жегата

  1. Размисли и страсти на една жена, която е жертва на собствената си емоционална необузданост.
    Приемам негативното отношение, което ще се породи сега:) Винаги, когато кажеш на човек: „Не ме кефи как мислиш“, се създава конфронтация. И все пак. За жените е доказано, че не могат да обуздаят бушуващите в тях емоции. Студено ми е, топло ми е, сега ми пече, не – преди малко ми беше по-добре от сега.. и т.н :) Ако оставиш жената да води парада = сигурен провал. Те просто не са остроени като същества, които да мислят последователно. Те трябва да бъдат водени. Не със страх разбира се, но със сигурност не и със разбиране :)

    Иначе… душът е ОК… преди, след и т.н .. Само че… хайде де…. нима не смятате, че протокола (вземане на душ задължително преди секс!) няма да наруши сексуалното желание понякога?