Табутата в секса – повече от двама (част първа – тройка с две жени)

Имам един познат, дето умира да му се случи секс с две жени. И как да му се разсърдиш на човека, как да не го разбереш, та чак да му влезеш в положение, като това е най-силната еротична фантазия на поне 90% от мъжкото съсловие в сексуално активна възраст. Провокирана кой знае откога, но въплътена първоначално в еротичните снимки, прераснали в еротични списания, впоследствие – продължавана да бъде поддържана от леките еротични филми, а напоследък – от „филмите за възрастни” (или другояче казано – откровеното порно), фантазията за тройка с две жени не ще и не ще да излезе от главите на мъжете – и нашите, и чуждите.

Повярвайте ми, няма мъж, който да не иска да бъде въвлечен в подобно приключение. Така че да не се учудваме, мили дами, ако в понапредналата ни връзка някой ден се изтърси и въпросът: „Мммм, аааа, такова… Случайно нямаш ли някоя приятелка, която би се навила…” или нещо подобно. Но той не е виновен. Какво да направи човека, като фантазията го влече. Не само това, тя даже направо го е обсебила в по-тежките случаи на свръхфантазиране.

Интересното е обаче какво се случва, когато тази фантазия вземе, че започне да клони към изпълняване. Или другояче казано – когато (виж ти!) някоя приятелка наистина се е навила и дали поради продължителна сексуална суша, или поради това, че просто е жена, която обича да експериментира довечера ще дойде.

За да добия представа за това как изглежда фантазията „на живо” или как стоят нещата „след” партито, позволих си да поразпитам неколцина (за по-голяма точност, нека си призная, че бяха четирима) мои познати и приятели мъже, на които им се е случвало и за които сметнах, че ще са достатъчно откровени да споделят истинското си преживяване, без излишна украса или фалш.

Какво се оказа. За мое изумление само един от тях си призна, че това е бил „най-добрият секс в живота му”. Изобщо.

Тоест на тази база абсолютно непредставително проучване имаме налице една четвърт доволни мъже. Подробностите – при него сексът се е получил със собствената приятелка плюс нейна (не толкова близка) приятелка. Явно присъствието на партньорката, в комбинация с не толкова добра позната, че да ти е неудобно, но и не съвсем непозната втора, е един от ключовете за добро преживяване.

Останалите довериха, че очакванията им значително са се разминали с действителността. В сферата на фантазията е било предвкусването на експлозивно приключение, а на практика сексът се е оказал по-скоро притеснителен, а в единия от случаите (само дето не се разсмях с глас) се е получило нещо като съревнование между девойките за доминиране върху… ами сетете се де, точно така – върху интимните му части. Чак на човека му станало неудобно на коя да отстъпи повече.

За да е пълна статистиката ще си позволя да допълня, че от останалите двама – единият не си спомняше много – много, защото случката се състояла след по-скоро бурен купон, а последният беше най-лаконичен и сподели, че просто не било точно това, което си е представял до този момент.

В заключение бих обобщила, че и тази фантазия, както и доста други сексуални такива понякога наистина е по-добре да си остане в главата и да не се случва в действителност, защото рискът да ти умре фантазията е доста голям (3/4-и риск). Другото, което установих за важно в мини-проучването си, се оказа фактът, че тук добрата предварителна подготовка е доста удачен вариант. Имам предвид, както техническата подготовка – предпазни средства (за всяка от дамите е редно да се предвиди отделно такова например), както и правилно подбраната интимна обстановка прави преживяването по-добро, отколкото ако се разчита на случайността да направи своето.

И последното нещо, което научих – ако го правите заедно със собствената приятелка – бъдете готови за две по-скоро непредвидени последствия. Едното е внезапно нападналата я ревност. Няма жена, която да не се сравнява с другите, а когато и двете са без дрехи и определено твърде близо една до друга, сравняването и взаимното оглеждане в мъжките очи са неизбежни. И второто по-скоро неочаквано за вас нещо е, че след случката може собствената приятелка да реши, че й харесва повече с другата жена, отколкото с вас, като тогава вие рискувате да останете на заден план поне за известно време, докато тя вземе, че най-накрая се разбере със себе си


Един коментар по „Табутата в секса – повече от двама (част първа – тройка с две жени)

  1. Ябълката и джоланите бяха пример само. Въпросът е защо не назовавате нещата с истинските им имена. До тук се съгласих, че е по романтично любимият сам да се сети. Може да не е парфюмът, който точно харесвате, може изобщо да не го харесвате, но ще се парфюмирате. Правият текст е убиец на романтиката.Ако мъжът ви се увърта, умилква около вас и говори ласкаво и все хубави неща, то е ясно. Вие обаче казвате, че ви боли глава. Което не е в прав текст, и не е истина. Това може да го прати да чете за синузит, мигрена, сътресение на мозъка, да се консултира с познат лекар, изобщо загуба на времеви ресурс. Що? Що не кажете, че не желаете да се любите тая вечер.Че решението ви да се наспите е твърдо.