Конкурсът на Jean D’Arcel за най-оригинална домашна маска за лице продължава…още само 2 дни

Конкурсът на Жан Дарсел Козметик продължава още само 2 дни, в които ще можете да дадете вашите идеи за ефективна, евтина и оригинална маска за лице!

Наградата ще бъде дадена на 1 август, 10 часа сутринта!!

Хидратираща и подхранваща маска за лице. Оптимално хидратира и подхранва кожата с активни вещества на таласо основа, добити от морета и сладководни езера. Съдържа 90% органични субстанции и 10% минерали добити от сладководни езера. Маската отлично моделира както лицевия контур, така и бюста.

Предимства:

  • Хидратира кожата оптимално и я подхранва с активни вещества.
  • 90% органични субстанции
  • 10% минерални – добити от сладководни езера.
  • Тонизира и подхранва.
  • Кожата е свежа и сияйна.

Употреба: Почистете кожата и нанесете маската като избягвате зоната около очите. Оставете 15-20 минути да подейства и отстранете с вода или влажен компрес. Тонирайте и нанесете подходящ крем. Прилагайте 1-2 пъти седмично.

 СЪВЕТ: Маската е подходяща за кожата на шия, деколте и бюст.

 Размер: 50мл.

Разкажи и спечели!!

www.jeandarcel.bg


3 коментара по „Конкурсът на Jean D’Arcel за най-оригинална домашна маска за лице продължава…още само 2 дни

  1. Една супена лъжица кисело млеко се слага върху една филия хляб и стои едно денонощие докато се изцеди водата и остане само маслеността на млекото.По желание може да се добави и аспирин на прах.Намазва се лицето и стои докато попие,след което се изплаква с хладка вода.Има страхотен подхранващ ефект,тонизира и овлажнява кожата!!!

  2. маска за суха и нормална кожа: 1 жълтък+1ч.л мед+1с.л зехтин(олио)+1с.л брашно+10 лимонови капки
    се смесват много добре.сместа се нанася на лицето за 15 минути и се отмива с хладка вода след което се нанася подходящия крем за кожата на лицето.тази маска може да се ползва всеки де защото съдържа много витамини и минерали и подновява клетките на кожата.много добър пилинг преди маската е утайката от кафе,като на мокро лице с бавни движения обтриваме кожата и изплакваме-тогава нанасяме и маската