Промоция на Flexodon A – купи 3 и получи 4 – само в аптеки Фрамар – облекчете болката от остеоартрозата !

 Какво представлява остеоартритът?

Остеоартритът е най-разпространия вид артрит, която често води до висока степен на инвалидност и влошено качество на живот. Остеоартритът се развива, когато ставният хрущял е консумиран, изтънял и ерозирал. В същото време съответните възстановителни механизми са недостатъчни. Обикновено болестта започва на възраст над 50 години. Тя може да се разглежда като дегенеративен процес, т.е. прогресивно увреждане, което с времето надделява над възстановителните способности на организма. Увреждането на хрущяла причинява дефицит на амортизацията и/или гъвкавостта, което води до триене между ставните тела. Това провокира възпаление, болка, подуване, вдървеност и затруднена мобилност.

Намаленият възстановителен капацитет на хрущяла се дължи предимно на намалените способности на хондроцитите (хрущялните клетки) да синтезират хрущялната матрица (веществото, в което са вградени хрущялните клетки) в достатъчно количество и със съответните физико-химични свойства. С възрастта намалява и броят на функционалните хондроцити. Намалява и кръвообращението, което трябва да осигурява достатъчно количество изграждащи блокове (глюкозаминогликани) на нивото на ставния хрущял.

Много от тези процеси могат да бъдат забавени с приемане на здравословна храна, поддържане на оптимално телесно тегло, физически упражнения и ежедневен прием на подходящи вещества за поддържане на структурната и функционална цялост на хрущяла.

Купи 3+ 1 на изключителната цена от 62.10 лева, само от Аптеки Фрамар.

Повече информация за остеоартрозата !


Един коментар по „Промоция на Flexodon A – купи 3 и получи 4 – само в аптеки Фрамар – облекчете болката от остеоартрозата !

  1. Pingback: Вестник Фрамар ще се разпространява и в Англия | Здравен блог