Здравните осигуровки – задължение за хората или опция по избор за елита? Трима министри без здравни осигуровки – Стефан Константинов, Трайчо Трайков и Ивайло Московски

С голямо учудване разбираме, че министрите Стефан Константинов, Трайчо Трайков и Ивайло Московски не са били редовни в плащането на здравните си осигуровки.

Добре де, господа министри, защо и откъде накъде ние плащаме, гонят ни като престъпници за пропуснат период, а при вас нещата минават леко и безпроблемно? Здравните осигуровки винаги са били проблем, не със това, че не трябва да се плащат, а с това, че от плащането им няма никаква полза. И какво да правим ние, простосмъртните, които не членуваме в партията, която управлява и нямаме парите за скъпи клиники по света…??


3 коментара по „Здравните осигуровки – задължение за хората или опция по избор за елита? Трима министри без здравни осигуровки – Стефан Константинов, Трайчо Трайков и Ивайло Московски

  1. Кой ще ни обясни защо тримата господа министри не са си плащали и дали са били санкционирани или просто така не са си плащали и това е било всичко??

  2. Министър Константинов спешно да отговори на следният въпрос:Какво става след като тежко болен нуждаещ се от палиативни грижи се изписва от болница?Наясно ли е господин министъра,че в хосписите таксата е от700 до 1000 лева без консумативите?Ако тези болни са осъдени на смърт поради липса на грижи,нека излезе и го каже пред целият български народ.