Фрамар и Опал Трансфер /Великобритания/ със съвместна партньорска програма

 Компанията за парични преводи Опал Трансфер за първи път отваря врати в началото на 2003 година. Днес компанията се е утвърдила като един от лидерите сред компаниите за парични преводи. Опал Трансфер осъществява преводи на пари в чуждестранна валута до и от Източна Европа – България, Латвия, Литва, Естония, Полша, Словакия, Чехия, включително в страните от бившия Съветски Съюз като Русия, Белорусия, Украина, Молдова, Грузия, Армения, Азърбайджан, Узбекистан, Казахстан, Таджикистан, Киргизстан.

Ние искрено вярваме, че чрез предлагането на изключително обслужване на клиентите и конкурентни цени, ние сме в позиция да поддържаме, развиваме и увеличаваме нашия дял на пазара. Специално за Вас ние имаме българска телефонна линия и работим 7 дни в седмицата.

Опал Трансфер Ви предоставя възможност за парични преводи до и от България от всяка точка на Великобритания. Можете да се възползвате от тази услуга, като използвате интернет банкиране без да излизате от дома си, или в най-близкия клон на Barclays. Стойността на услугата е 3 британски паунда, независимо от сумата на превода.

Ние се радваме да Ви предложим най-добри и изгодни условия за превод на пари до България – най- ниската такса за услугата, най-изгодния обменен курс, бързо и качествено обслужване, както и абсолютна сигурност и надежност.

 По специално разработената програма за клиенти на Фрамар, Опал Трансфер предлага преференциални условия за услугата „превод на пари“ към онлайн аптека Фрамар.

  • цена от 2 паунда за поръчки със себестойност до 80 паунда /без пътните/

  • безплатни трансфериза поръчки със себестойност над 80 паунда /без пътните/

    Благодарение на Опал Трансфер, Фрамар ще може да ви предложи доставка на над 25 000 продукта до всяка точка на Великобритания.

 Shepherd’s Bush office
8 Shepherd’s Bush Road
London W6 7PJ
020 8740 7772

Stratford office
3 Leytonstone Road
London E15 1JA
020 8522 7787

Victoria – head office
43 Grosvenor Gardens
London SW1W 0BP
020 7976 5445

Пряка българска телефонна линия: 020 7233 7771

 


Един коментар по „Фрамар и Опал Трансфер /Великобритания/ със съвместна партньорска програма

  1. Pingback: Анонимен