Промоция на Phyto Trichovital – активната грижа за мъжката коса

Г-н Патрик Алес, създател на Phyto, е иноватор, творец и истински мечтател.
На много млада възраст, той открил, че той има интереси към две преплитащи се теми – стайлинга за коса и лечебната сила на растенията. Докато се налага като  един от най-известните стилисти  в Париж, поемайки грижата за  косата на легендарния жени като Жаклин Кенеди Онасис и Катрин Деньов, той също експериментира с различни растения и етерични масла, за да се създаде разнообразие от естествени продукти за грижа за косата.
През 1969 г., той отворя собствен салон (която все ощеработи и днес), където той усъвършенства занаята си и тества собствените си ботанически смеси и концентрати.
Днес под марката Phyto излиза една пълна и цялостна линия от продукти за грижа за косата, която използва синергията на растения за лечение на различни типове коса и проблемите им. Всеки продукт на  Phyto е верен  на философията на г-н Алеш „и е научно проектиран и тестван, за да направи красива и здрава косата ни.”
Продуктите Phyto са били  замислени дълго преди появата на екологичното мислене . Марката продължава да развива естествени растителни продукти, разработени   от близо четири десетилетия на научни изследвания. Дори и опаковките са 100% годни за рециклиране. Лабораториите Phyto са все още собственост на семейството  и ако сте късметлия, можете да видите и господин Алес наоколо.

Фито, което е на гръцки означава „извлечени от растения”, обединява силата на науката и мощта на природата, за да създаде  здравословни формули, които пътуват до корена (буквално) на проблема, за да върнат косата обратно към здравословното и състояние. И нещо важно за всеки eco-minded читател – никой от продуктите на Phyto не е тестван върху животни.

Аптеки Фрамар представят една изключителна промоция на ФИТО TRICHOVITAL – интензивна грижа против косопад за мъже.

При закупуване на продуктa ФИТО TRICHOVITAL – интензивна грижа против косопад за мъже получавате подарък – шампоан ФИТО Nutrition extreme 50 ml + шампоан ФИТО Revitalisant за жени 50 ml + хидратираща маска ФИТО phytojoba 15 ml, придружени от стилен несесер. Промоцията важи до изчерпване на количествата!

Поглезете косата си :)


Коментарите са забранени.