Фрамар промо: Skin Blossom – сертифицирана био козметика от Англия – намалени цени до края на ноември, 2011

Skin Blossom е био сертифицирана козметика – лесно достъпна, безвредна и ефективна марка от Великобритания. Съставките са изключително внимателно подбрани и увеличават спектъра на действие на всеки продукт – за всички типове коса и кожа, включително и чувствителните, за жени, мъже и деца над 7 години (без крема за лице).

Сертифициращата компания е Soil Association, Великобритания – една от най-авторитетните и известни организации, създадена през 1946 г. като неправителствена, благотворителна и независима от дарения организация. Soil Association е изключително строга и прецизна и със своите стандарти за качество дава реална гаранция за безопасността на продуктите. Нейните сертификати гарантират органичната цялост на вложените в Skin Blossom съставки и потвърждават, че те не са вредни за здравето и имат минимално въздействие върху околната среда по време на производството. Можете да разберете повече за Soil Association на адрес www.soilassociation.org.

Skin Blossom е регистрирана във Vegan Society, което ви гарантира пълното отсъствие на каквито и да е животински съставки, както и че продуктите не са тествани върху животни.

Skin Blossom във www.framar.bg!

Повече информация за промоцията!


Един коментар по „Фрамар промо: Skin Blossom – сертифицирана био козметика от Англия – намалени цени до края на ноември, 2011

  1. Pingback: Интервю с вносителите на биокозметика Скин Блосъм в България | Здравен блог