Спечели с Фрамар: Цитросепт – здравето от грейпфрута

Много заболявания могат да бъдат повлияни и то благотворно от един прост, но много ефективен продукт с природен характер – Цитросепт!

Вие познавате този природен антибиотик в различните му форми:

Цитросепт, 10 мл

Цитросепт, 20 мл

Цитросепт, 50 мл

Употреба: Намалява стойностите на холестерола в кръвта; унищожава патогенни бактерии, гъбички, паразити; има силен антиоксидантен ефект, пречиства стомашно-чревния тракт; има мощен противовъзпалителен и противоалергичен ефект, запазва ефекта на витамин С; има деликатно дрениращо действие върху чернодробно-жлъчната система.

Фрамар и Цитросепт ви дават възможност да спечелите 10 опаковки от този безценен продукт.

Как ли?

Условията са прости!

Споделете вашите впечатления за продукта – оплаквания и заболявания, които са повлияни от Цитросепт, как сте го прилагали – вие, вашето семейство, близки, познати. Откъде сте чували за Цитросепт? Кои други лекарства сте заместили с цитросепт? Коя е вашата най-оригинална рецепта за употребата му?

Най-достоверните и впечатляващи отзиви ще бъдат наградени.

3- та  награда. 5 бр. Цитросепт от 10 мл

2-ра награда – 3 бр. Цитросепт от 20- мл.

1-ва награда – 2 бр. Цитросепт от 50 мл

Условия:

Печелят най-интересните и оригинални 10 коментара, по избор на екипа на Фрамар и лично на представителите за Цитросепт /България.

Броят харесвания във Фейсбук и в блога е решаващ, но не и окончателен фактор за избора им.

Ако решавате да ги споделите в блога, задължително сложете истински електронен адрес, по който да ви намерим.

Дублирани участия или повече от 1 постинг на участник не водят до повишени шансове за успех!

Срок на играта – 2 януари, 2012, 10 часа.

 Подаръците на победителите пътуват с куриерска компания Европът – официалният куриер на Фрамар.


33 коментара по „Спечели с Фрамар: Цитросепт – здравето от грейпфрута

 1. Цитросепт е незаменим природен продут!
  Използваме го вече пета година за профилактика и лечение най-вече на вирусни и бактериални инфекции за цялото ми семейство, дори за бебето ми което е на една година!
  За него разбрахме от баща ми, който след тежка операция го използваше за подсилване на имунната с-ма. Съпруга ми и аз го ползваме през зимните месеците, като 15 дни пием и толкова почиваме по 8 капки разтворени във вода. Забравихме всички витамини и всякакви хапчета и прахчета за настинка, благодарение на цитросепт! Бебето ми също много боледуваше. От втория месец започна с антибиотиците заради бронхиолит и така през две, три седмици все беше на някакви лекарства, различни витамини, имуностимуланти. Като навърши годинка споделих с педиатърката ни за цитросепт и я попитах дали може да даваме и от тогава вече три месеца го взима и ми е напълно здраво детето! Тъй като е доста горчив, разтварям 3 капки от продукта във 100гр. сокче и така изобщо не усеща горчивия вкус!
  Майка претърпя операция, за отстраняване на единия бъбрек! Забранено и е да взима медикаменти и е на строга диета! Цитросепт се грижи за имунната и защита, подсилва организма и не позволява да се разболява!
  Този природен продукт е наистина вълшебен и незаменим!!!

 2. Ползвам Цитросепт от самото му начало на нашия пазар. Много силен продукт, с много широк спектър на действие. Дори го използвам за дизенфектант, в това също не ме е разочаровал. Напоследък се нароиха куп имитации и ментета, искам да ви кажа, че съм опитвал и от тях /признах си/, но нямаха въобще никакъв ефект. Все едно оригинална кока кола и имитация. Благодаря ви!

 3. Здравейте, приятели от Фрамар.
  Много ми допадна поредната ви игра.
  Включвам се с огромно удоволствие. За първи път се запознах с продукта Цитросепт, през далечната 2003г. Имах сериозен проблем с падане на косата през определени сезони на годината. Минавайки време, това ставаше все по сериозно и прерастна в доста неприято и понижаващо самочувствието на човек състояние. За разлика от всеизвестното за Цитросепт, който е познат като антиоксидант и естествен имуностимулатор за вътрешна консумация, аз го използвах като козметично средство. Спомням че след консултация със дерматолог, той ми препоръча да използвам продукта, като на мокри длани се накапват 1-2 капки Цитросепт и след това с върховете на пръстите от така получения слаб разтвор, да втривам за кратко с леки движения в кожата на главата, до два пъти дневно. В последствие се получи подобрение и започнах да го изсипвам 15-20 капки във бебешкия шампоан, /ПА-ПА/, който използвах, за да не дразни кожата и така в продължение на повече от година. Тогава на българския пазар все още трудно се намираха и пък и бяха скъпи , шампоани, балсами и др. от това естество, които са от сорта на медицинската козметика. Така аз благодарение на Цитросепт, до днес не мога да кажа че имам някяквеи оплаквания по отношение на този проблем. За мен той е и универсален продукт, който сега използвам , в слаб разтвор за гарагара при налепи в гърлото на децата, вместо вече несъществуващия гранофорин. Благодаря за това че имах възможността да споделя конкретно приложение на продукта по отношение на неговите качества.

 4. Днес за първи път попаднах на впечатления от продукта Цитросепт.
  Отивам да го , търся.
  Очаквайте и от мен отзиви.

 5. цитросепт е универсален природен продукт за нашето здраве. аз и майка ми го ползваме, не мога да кажа редовно , НО той е в моята спешна аптечка. в зимните месеци го приемам като имуностимулант(въпреки, че е много горчив). Често го използвам при ГАСТРИТ- там действието на цитросепт се усеща след първия прием!!! дисконфортът в стомаха изчезва, изчезва и „вълчият глад“, както и гаденето. не съм се изследвала за „хеликобактер пилори“, но вярвам, че цитросепт не трябва да е помощно лечебно средство , а основно при борбата с язвите. Когато се появи пърхут капвам няколко капки в шампоана. Когато имам колит или други проблеми с червата(най-често след прием на антибиотик) използвам Цитросепт и Ентеросан основен. Всички инвазии с болестотворни микроорганизми са свързани с намаление на имунитета, а този природен антибиотик и имуностимулант в комбинация с рационално хранене и двигателен режим е отлична профилактика на здравето.

 6. Преди около 4 години една приятелка дойде от Америка и ми каза да я водя в аптека да търси Цитросепт. В България бил на добра цена. Докато отивахме до аптеката ми повтаряше колко безценен и натурален бил този продукт, добиван единствено от плодове отглеждани в естествени условия. Тя специално имаше проблеми с холестерола (нормално за живота и храната в Щатите). Аз нямах конкретни оплаквания, но си взех и аз най-голямата опаковка, защото излизаше най-изгодно. Имах усещането, че укрепва организма ми и ми дава сили. През това време спрях да взимам и други витамини и се чувствах много добре. Приемах го разреден и си добавях дори мед. Важно е добре да се разбърка. Много хубав продукт е. Препоръчвам го с двете си ръце!

 7. От години ползвам аз и моето семейство Цитросепт. Всеки ден с чая или сока приемаме дневната доза от него. Влиянието му е много благоприятно за чревната флора. Ползваме го като противовъзпалително средство срещу гъбички. Много добре се повлиява от организма, няма никакви странични действия. Дори малката ми племеница го ползва срещу простудни заболявания за укрепване на имунитета. Чела съм много за този продукт преди сама да почна да го ползвам. Сега аз го препоръчвам на всички. Универсалин е, има успокояващо действие, а за борбата с гъбичките няма по-добър продукт от него. Много жени страдат от гъбички и са ползвали какви ли не вагинални таблетки и антибиотици, няма по-ефикасно средство от Цитросепт за това. Прекрасен продукт. Ще го ползвам винаги. Много съм доволна от него. Всеки месец си купуваме Цитросепт 50 мл за да има за всички ни.

 8. Нямам думи да ви опиша колко съм доволен от Цитросепт. Аз имам диабет и съм инсулинозависим. От дъщеря ми научих за този природен лек, без да уврежда и да дава странични ефекти. За мен е много важно да имам силен имунитет. При диабетиците често се появяват гъбички от повишените нива на кръвната захар. С Цитросепт те значително намаляват и ефекта е видим. Важна е продължителната му употреба за поддържане цялостното състояние на организма да е добро. Цитросепт е чудесен. Благодарен съм на дъщеря ми, че ми подари първия Цитросепт и на производителите, че ни го предлагат за да се чувстваме по-здрави.

 9. Цитросепт, това е любимият ми природен продукт, а аз съм ползвала какви ли не. Ползвам го за всичко. Всеки ден го пия. Дори си правя вагинални промивки с него. Уникален продукт. Лекува всичко. Имам проблеми със стомаха и ми повлиява много добре. На моята възраст, когато всичко започва да боли, го взимам превантивно. Знам за колко неща е полезен. Ползвам го за гаграга на гърлото, разреден с вода. Ползвам го като напитка, като си го подслаждам с мед. Добър е при простудни заболявания, укрепва имунната система, антиоксидант. Много съм доволна от него. Инвестициите в здравето се възвръщат много кратно, затова ползвам Цитросепт. Дори го давам разреден с вода на мъжът ми да си прави профилактика на краката срещу гъбички. Разбрах за него от аптеката, в която пазарувам.

 10. Ползвам цитросепт от няколко години.
  През зимата синузитът ми се възпалява и цитросепт ми действа добре като противовъзпалително средство и ми отпушва носа за много кратко време.Ползвам го и като имуностимулатор. Действа ми добре.!

 11. Цитросепт е моята панацея. Преди години приятелка ми каза за него и оттогава го ползвам всеки ден. Пия го за да си нормализирам чревната флора. Действа много добре на метаболизма. За гъбички е най-ефикасното средство, което познавам. С него си правя промивки и ефекта е забележителен. Антисептично средство е и го използвам за гърлото разтворено във вода. Имуностимулатор е и е много мощно средство за профилактика. Най-хубавото е, че е безвреден. Мога да го пия всеки ден със всичко. Забелязала съм благотворното му внимание върху стомаха, кайто ми създава доста грижи. От него не ми се подува. Редовната му употреба благоприятства за общото състояние на организма. От него се чувствам добре. Не съм боледувала от грип откакто го ползвам редовно. Много е полезен срущу вируси. Добрият имунитет е предпоставка за добро здраве. Надявам се и със сегашния ми проблем да се справи. Откриха ми клетки с неясен произход и се надявам с Цитросепт да си помогна, без да си навредя повече. Много съм доволна от действието му, препоръчвам го на всеки. Дори и да нямате никакъв здравославен проблем го пийте. Действието му е чудодейно.

  • ЕДИН ОТ ПРОДУКТИТЕ,КОЙТО ПОМАГА И ЗА ПРОФИЛАКТИКА СРЕЩУ РАКОВИТЕ КЛЕТКИ.Да ако всички хора биха могли да го ползват системно,ще се учудят от ефекта,но за съжаление не е толкова достъпен продукт за хората в България.Много са им ограничени доходите но все пак от опит знам помага срещу,лошия холестирол,помага за имунитета против косопад, за черния дроб ,за диабета за стомаха и още много много неизброени диагнози.ТОЙ ПОМАГА И НЕ ВРЕДИ ,ЗАЩОТО Е ЧИСТ НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ.УСПЕХ НА ВСИЧКИ,КОИТО ИСКАТ САМИ ДА СИ ПОМОГНАТ.

 12. Здравейте! За цитросепт научихме преди няколко години от интернет..Децата ми го откриха…И се превърна в част от семейството ни през зимните месеци най-вече..Цитросепт е с една дума незаменим приятел, които ни дарява здраве, предпазва ни от вирусите през зимата, засилва имунната ни система…Ние го пием с чай, защото чаят също е много полезен…, а така не ни горчи толкова много..:)))))

 13. Аз имам Паническо разстройство от години. При промяна на сезоните симптомите ми се обострят, а когато хвана настинка или вирусно заболяване състоянието ми рязко се влошава. Започвайки да пия Цитросепт усетих много добра промяна. Освен имуностимулиращото му действие, той ме зарежда с енергия и ме тонизира. Започнах да го пия профилактично, с което предотвратявам разболявания и се чувствам страхотно. Благодарение на този продукт открих здравословен начин да помогна на себе си да водя пълноценен начин на живот. Сега смело го препоръчвам на мои познати и до сега няма недоволни !

 14. ЗДравейте!
  Мъжът ми има сенна хрема от доста отдавна, може би от дете. Така е свикнал с нейното присъствие лятото, че не коментира изобщо. Аз обаче се напрягам, като започнат цъвтежите, защото е едно кихане, кашляне, сълзене на очите. На всичкото отгоре и на сина ни скоро откриха алегия към полени. Казах си – стига толкова! Ако не може да излекуваме алергиите, поне да опитаме с нещо ново. И така ни препоръчаха Цитросепт. Накарах мъжа си да приема продукта още от ранна есен. Негодуваше в началото, но аз му казах, че в къщи само аз не съм алергична и не ми се ще всяка година да чувам кашляне и кихане близо 4 месеца непрекъснато. Каза ми – само защото не съм егоист, ще опитам. И, о, чудо! Ефектът не е стопроцентов, може би има и функция на плацебо, но положителна реакция имаше. Намалихме кихането и кашлянето, сълзенето. И така! Продължава да си го пие вече втори сезон.

 15. Разбрах за Цитросепт от моя колежка.Разгледах опаковката и листовката, в която пишеше, че лекува почти“всичко“ – засилва имунитета, подпомага справянето с различни заболявания. Приема се вътрешно по различен начин за различни заболявания, съдържа екстракт от семките на грейпфрут, има леко горчив вкус, но при приема със сок за деца не се усеща, а аз го приемама разтворен във вода, защото свикнах с вкуса му. Приемам го за засилване на имунитета през зимата за мен и цялото ми семейство, защото в есенно-зимния сезон на вируси и простудни заболявания е незаменимо чудо в борбата със справянето с болести.

 16. Здравейте,Цитросепт се запознах през 2002 г.,когато свекъра ми получи инсулт.Препоръчаха ни го,защото съдържа екстракт от грейпфрут и е много ефикасен при неговото заболяване.И той усети ефекта.Сега аз всяка есен давам на двамата ми сина профилактично да не се разболяват и съм много доволна.

 17. Ползвам Цитросепт от няколко месеца, нося го в дамската си чанта като необходимост. Започнах с по няколко капки на ден .
  После увеличих дозата до 30 капки. Още през първата седмица отчетох, че проблемите ми със синузита значително намаляха, венците ми спряха да кървят. Особено благоприятно действие има върху стомашно-чревния тракт, успокоява възпалената лигавица на червата. Когато нямам сериозни проблеми пия по няколко капки профилактично, а ако нещо започне да ме притеснява увеличавам дозата. Давам го и на членовете на моето семейство. Препоръчвам го и на приятели, които също имат положителни отзиви. Препоръчвам Цитросепт на всички, които не са го опитали, пробвайте, няма да останете разочаровани!

 18. свекърва ми го предложи при поредната настинка, каза да си сложа 10капки в чаша вода и да го изпия,когато го опитах – о ужас, реших че иска да ми отмъсти за нещо, знаете отношенията снаха свекърва в повечето случаи:))))и така почувствах се по -добре , по късно изпих пак и така…..оправих се изключително бързо, а сега при лек симптом веднага взимам за да не се стигне до нещо по силно.
  И така разбрах за Цитросепт, а също и защо е искала да се оправя така бързо -за да си гледам децата :) )))

 19. Много съм доволна от цитросепт. Преди седем години ме спаси от операция на гушата. Видях листовка и книжка за него в аптека в гр. Пазарджик. Прочетох ги. Купих си флаконче от 10 мл и започнах да пия по 7 капки разтворени в сокче три пъти дневно. Учудването ми беше много голямо, когато след три дни потърсих болезненото топче на шията си, а от него нямаше и следа. От тогава всяка есен пия цитросепт и се чувствам много добре.

 20. „Цитросепт“ е едно уникално чудо на природата. При първи симптоми на грип винаги го използвам и ефектът е мигновен. Болестите „бягат“ от този продукт. Изумена съм от неговото безотказно действие. Аз и моето семейство консумираме екстрактът от грейпфрут в доза, която постепенно се увеличава, смесен със прясно мляко или натурален сок (аз предпочитам портокалов) – така се неутрализира горчивия вкус на капките и той не се усеща. За „Цитросепт“ научих преди години от моята баба, която много цени здравословния начин на живот и ми препоръча да използвам този естествен природен лек, а резултатите надминаха очакванията ми. Вече не употребявам скъпи антибиотици, вместо това взимам „Цитросепт“ като превантивна мярка и достоен заместител на повечето лекарства!!! Който не го е изпробвал и не се е убедил лично, може само да съжалява.

 21. Хей, Фрамар – приятели!:) Вие като едни истински ангели-пазители на здравето, за сетен път ми показахте правилния път, дадохте ми вярната посока, насочвайки ме с темата на организирания конкурс „Цитросепт”. Признавам си, не съм го ползвала, но покрай обявената тема се заинтригувах и потърсих мнения сред близки и приятели. И какво се оказа, буквално всеки втори познава продукта, ползвал го е и намира положителни резултати от действието му. Наричат го СПАСЕНИЕ! И как не, след като прави буквално вълшебства. Ще споделя радостите, които са се случили в живота на някои от познатите ми. Моя приятелка страдала от досадните хламидии. От това или друго, имала все неуспешни опити да забременее. Научила за Цитросепт и решила да направи един курс с вагинални промивки. И ето, чудото станало – забременяла! Това наистина е чудо, цяло щастие! Друг мой познат страдал с години от гъбички на краката. Тормозили го още от казармата, но Цитросепт решил проблема му. Мой колега от университета, намерил спасение от пърхута и косопада с продукта. Решил да опита, защото майка му страдала от високо кръвно, а Цитросепт значително подобрил състоянието й. Много, много са доволните хора, а и резултатите го потвърждават. Като се замисля и мен ме тормозят едни малки брадавички по врата, имат ги по кожата и останалите членове от семейството. Имам желанието да приложа продукта, и съм сигурна, че ще останем доволни от резултата. С нетърпение очаквам резултатите от конкурса;) Всички бъдете живи и здрави!

 22. За пръв път чух за Цитросепт преди няколко години и то във разговор с приятели „Тази мацка изглежда толкова здравословно секси, защото сигурно всяка сутрин приема лекарството-чудо „Цитросепт“! И тогава седнах и изчетох всичко за него ,след което си закупих най-голямата опаковка 50ml- сензационно откритие, което лекува (почти) всичко! Така !Пиех го сутрин по няколко капки разтовени във вода -чак потръпвах и настръхвах ,но красотата иска жертви! Реших да си правя профилактика -цитросепт унищожава над 800 вида бактерии над 100 вида гъбички, много вируси,с една дума ПАНАЦЕЯ .Изпробвах го и на кучето ,то имаш проблем с ушите -течаха му и от нищо не му минаваше .Чудо -и с това се справих,преборих се с гъбичките и подобрих имунната си система. Бях много нещастна когато един ден го изтървах на теракота в банята и ….но пък може би и там няма вече бактерии и гъби ,та подсетихте ми че това е май моментът отново да привикам на помощ в моят дом!!!

 23. Прочетох коментарите ви ,прочетох листовката и: ооооооооо Чудо!!!… смятам да се доверя и да го пробвам:)

 24. Познавам този уникален продукт от 2003г., чрез една реклама във вестник. Моята баба беше с диагноза рак и решихме с мама да пробваме това като последен шанс. За съжаление бяхме доста позакъснели и болестта се бе вкопчила в човешкото тяло. Факт е че, все пак удължихме живота й с няколко месеца. От там на сетне всяка есен профилактично се „зареждам“ със сила. Изумително е как стабилизира организма при хранително натравяне например. Вече не е нужно с дни да се лекувам в къщи – просто в рамките на едно денонощие нещата се оправят. За мен обаче връх в лечението си остава червеното гърло. Няколко дълбоки гаргари и хоп готово – отказах се от излишните антибиотици, с който съм израстнала и купищата смучещи се таблети. Невероятен лек!

 25. Здравейте! Цитросепт е уникален продукт!!! Вземах го в продължение на месец и ефектът е страхотен! След след първите приеми се вижда разликата и виждаш начина на действие на продукта! Приемах го, като в чаша вода слагах по няколко капки Цитросепт. Пиех го всяка сутрин преди закуска. Ставаш много по-енергичен и жизнен. Вършех с лекота своята работа! Даже ми се чудеха как издържам на натоварването след дългия работен ден не се чувсвах изморен. Ставах наспан и бодър всеки ден. Подобрява имунната система и те предпазва на грип. Препоръчвам да се пие есен , за да се предпазиш навреме. Само положителни отзиви мога да кажа за това чудо!!! Препоръчах Цитросепт на всички мои роднини и приятели. Някои от тях вече го опитаха и са му верни фенове!!!! Благодарим, Цитросепт!!!!

 26. Здравейте! Благодаря ви,че популяризирате този вълшебен продукт. Аз лично съм го използвала за облекчаване симптомите на синузит. Наистина действа по-добре от всякакви антибиотици и купища лекарства предписвани за това жестоко страдание. След като се убедих в невероятните му свойства започнах да давам на всички от моето семейство при най-малкото неразположение или настинка. Всички ние сме убедени в неговите свойства и го препоръчвам на всичките си познати. Благодаря за възможността да споделя за Цитросепт!

 27. Здравейте!!! Лично аз не съм си купувала този продукт, но моя близка приятелка го е пробвала и е много доволна. Доста време ми говореше за него, но така и не започнах да го пия и аз. Тя каза, че се чувства много по-добре, жизнена и активна. Бях го позабравила до сега, когато видях играта ви и когато прочетох съставките, се сетих, че става дума за същия продукт!!! Дано имам късмета да го спечеля, за да го пробвам и аз! Надявам се да ми хареса и да започна го го приемам всяка есен, за да избегна този ужасен грип, които ме поваля васяка година! Благодаря! :) ))))))))) Мая

 28. Здравейте! :)
  Бързам и аз да споделя мнение за Цитросепт! За този уникален продукт научих от майка ми, която винаги е в крак с най-новите и добри продукти. В края на ноември започнах да приемам Цитросепт – сутрин на гладно. Макар че ми е трудно да следвам стриктно определена диета или прием на витамини, с Цитросепт не пропусках дневната давба. Още повече че майка ми беше разлепила малки бележчици с надпис – Не забравяй Цитросепт! Откакто го вземам се чувствам много по-енергична, а и пропуснах коварния грип през декември! :) ) Препоръчвам го на всички! :)

 29. Най-накрая имаме списъка на победителите:
  Първите награди – 50 мл Цитросепт
  Владка Панайотова
  Валентина Вълкова
  Вторите награди – 20 мл Цитросепт
  Детелина Серафимова
  Yonka Simeonova
  Валя Михайлова
  Третите награди – 10 мл Цитросепт
  Бени Иванова
  Polina Slavoeva
  Валя на декември 2, 2011 в 12:08 pm
  Валентина Монева
  Койчо Георгиев
  Ако вашето име е вътре, моля ви, пишете ни на games@framar.bg с точен адрес, три имена и мобилен телефон, за да можем да ви пуснем пратките своевременно!
  Нещо важно – моля, ползвайте електронната поща, която сте ползвали, докато сте пускали мнението си!
  И честито на спечелилите, а на другите…късмет в новите игри!

  • Благодаря. Наградата е страхотна. Успешна и здрава 2012 от мен.
   Изпратила съм на посочения имейл данни за контакт.

 30. Познавам този продукт още с първото му появяване на българския пазар. От тогава не съм спряла да го ползвам за какво ли не. Който го е измислил е гениален. Винаги имам в къщи шишенце с тази вълшебна течност. Последно го ползвам за възпаление на венците, като върху четката капвам по една капка от него преди да сложа пастата и така измивам зъбите си всяка сутрин. На много мои приятели съм помогнала
  и те са влюбени в него. Освен това скоро премахнах с него кокоши трън, който ме измъчваше месеци ,наред докато отново не се сетих за цитросепт. Изчезна след около 10-тина намазвания директно върху кокошия трън. На детето на моя приятелка пък помогнах за да изчезне една доста неприятна брадавица на ръката , която лекар се беше опитвал да я гори с азот. Изчезна с цитросепт като с магическа пръчка. Трябва обаче да се спазват инструкциите за ползване, защото може човек да си причини
  вреди при силна и неподходяща концентрация .

 31. от 2 години по препоръка на др.Христов от Ямбол пия Цитросепт-чувствам се толкова енергична въпреки,че съм на 70 години благодарение на цитросепт не чувствам възръста си.Просто летя.Само дано не стана зависима от него.Възможно ли