Какво представлява протеиновата вафла?

Фитнес протеин бар е здравословна закуска, заместваща едно пълноценно хранене. Зарежда организма с висококачествени протеин, при това има ниско съдържание на въглихидрати и мазнини. Предназначен е да допълни хранителните нужди на мъже, жени и деца, с най-чистите форми на протеини, необходими за изграждане на хармонично, здраво и силно тяло .

Кога могат да се използват протеинови барове?

Протеиновите барове могат да се използват по всяко време на деня, без значение дали искате да заместите хренене, нуждаете се от допълнително енергия или искате да се възстановите след физическо натоварване.

За да имате достатъчно енергия през деня, без значение дали сте спортист или човек, който има забързано ежедневие, трябва да намирате винаги време за хранене. Това обаче в повечето случаи, може да се превърне в истинско предизвикателство. За щастие, вие можете да заредите тялото си по всяко време на деня, благодарение на Фитнес протеин бар. Това ще ви отнеме само няколко минути, през които ще се наслаждавате на вкусна и балансирана закуска.

За кого е предназначен Фитнес протеин бар?

Спортисти: Фитнес протеин бар е източник на енергия, хранителни вещества и протеин. Предтренировъчният прием на протеин е важен за стимулиране адаптацията на организма за понасяне на тежки физически натоварвания. Следтренировъчният прием е насочен за възстановяване след силова тренировка или други упражнения изискващи оптимален протеинов синтез. Изследванията показват, че приема на протеин, веднага след тренировка, ускорява възстановяването. Идеален е също за подтискане на следтренировъчния апетит.

Хора на диета: Нисковъглехидратен, с високо съдържание на протеин контролиращ апетита, както и високо съдържание на калций, който помага за изгарянето на мазнините, Фитнес протеин бар може да бъде страхотно допълнение в менюто на всеки човек. Допълва всяка балансирана диета, дава енергия и зарежда организма с висококачествен протеин Чрез него вие удовлетворявате желанието си да похапнете нещо сладко, без да нарушавате хранителния си режим.

След боледуване или операции: Високият прием на белтъчини е нужен за цялостно по-бързо възстановяване на организма.

Продължителни пътувания: Когато нямате достатъчно място или възможност да носите храна със себе си, Фитнес протеин бар е идеална алтернатива.

Учащи: Високото съдържание на протеин и калций, е идеално за изграждането на здрави кости и нервна система. Спомага за повишаване на концентрацията и подобряване на паметта. При това здравословно и вкусно!

Хора с ограничено време: Когато се нуждаете да похапнете нещо бързо и вкусно и същевременно да бъде здравословно и да зарежда организма ви с енергия при напрегнатото ви ежедневие.


Един коментар по „Какво представлява протеиновата вафла?