Спечели с Фрамар:Напомпи имунитета си и спечели Биозин, мощен стимулатор на защитните сили

Имунитетът на човека е неговата природна защитна система. Той е нашият първи доктор, който се бори с заболяванията, гъбичните и вирусните инфекции и повлиява
защитно на всяка неблагоприятна реакция на околната среда върху човешкия организъм. Има много начини да си изградиш имунитет. Едни тренират редовно,
Други разчитат на доброто и правилното хранене. Трети пък залагат на природната сила на билките. Продукти като Биозин успешно и активно подготвят телата ни за тежката зима  и подсилват имунитета ни.

Биозин

Научете повече за Биозин
Имуномодулаторът BIOZIN включва следните биологично активни съставки:
Lactoferrin (Лактоферин) – лактоферинът е гликопротеин, който пренася желязото. Той принадлежи към групата на трансферините. Той се намира в различни телесни
течности и секрети /сълзи,полови секрети, бронхиален секрет, слюнка, панкреатичен сок, чревни секрети, жлъчка/. Негово дело е имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателна и пикочо-полова система.
Inositol(Инозитол) – Той формира клетъчните мембрани във вид на фосфоинозитиди,образувайки 2-8% от вътрешния слой на мембраната.Така той навлиза директно в клетката, ако има необходимост. Гарантирано му е първо място в редица жизнено важни функции в клетките на телата ни.
Zinc (Цинк) -Цинкът е химио-имуномодулатор. С него се подпомага производството на бели кръвни телца, които са първи отряд за борба с инфекциите. Цинковите продукти намаляват и растежа на раковите клетки. Чрез него се увеличава количеството на борещите се с инфекциите Т клетки. Цинкът има грижа за синтезирането на имуноглобулините. Негова основна задача е образуването на нуклеиновите киселини и синтезирането на имуноглобулините.

Фрамар и Bioshield ви дават възможност да спечелите 3 опаковки Biozin и да дръпнете нагоре вашия имунитет!

Как ли?
Споделете, кои са вашите начини да увеличите вашия имунитет. Дайте ни вашите пълни програми – спорт, хранене, сън, дори и секс…:)
Бъдете подробни и изчерпателни, защото това ви гарантира печалба!
Награден фонд:
Най-интересните и добре написани 3 мнения печелят по една опаковка Биозин, напълно безплатно!
Условия:
Печелят най-интересните и оригинални 3 мнения, по избор на екипа на Фрамар.
Броят харесвания във Фейсбук и в блога е решаващ, но не и окончателен фактор за избора им.
Ако решавате да ги споделите в блога, задължително сложете истински електронен адрес, по който да ви намерим.
Дублирани участия или повече от 1 постинг на участник не водят до повишени шансове за успех!
Срок на играта – 15 януари, 2012, 10 часа.

Подаръците на победителите пътуват с куриерска компания Европът – официалният куриер на Фрамар.


21 коментара по „Спечели с Фрамар:Напомпи имунитета си и спечели Биозин, мощен стимулатор на защитните сили

  1. Здравейте!
    Кратко и ясно! Няма рецепта за увеличаване на имунитета!Ям каквото се сготви в къщи.Цял ден като бачкаш и си на крак ,ще ти е само до упражнения!Да,бе!Като човек е стегнат и не се отпуска-това е здрав имунитет!Сексът е много важен! Той е задължителен!Повечето болести са от нередовен секс!Това е!

  2. Аз увеличавам имунитета си като ям качествени храни, например млякото и яйцата са ми истински купувам си ги от близки, купуваме си месо и си правим кайма, от село нашите ми дават истински плодове и зеленчуци. Спортувам поне 3 пъти в седмицата, а като добавки употребявам комбинирани витамини поне с 10 мг цинк в тях, омега 3 мастни киселини и от време на време комбинирани аминокиселини. Всеки ден пия по един лимон на сок, различни видове чай с мед бера си го истински от планината. И най-важното избягвам да се подлагам на стрес, а когато го има гледам бързо да го преодолявам с непукизъм:))) Секса ме зарежда много положително и редовно преследвам жената по стаите:))

  3. Имунитета си поддържам с плодове, разходки на чист въздух и екологично чиста, но пълноценна храна

  4. Аз се старая да подпомагам имунната защита ,която моят организъм оказва спрямо чужди за него антигени, като се храна разделно. Обичам това, което ям, да е не само вкусно, но да знам,че съдържа качествени хранителни съставки, които след като бъдат усвоени, ще ме тонизират и ще повишат настроението ми за останалата част от деня. Подобрявам здравословното си състояние и с качествен сън, винаги ,когато имам възможност), с дишане на чист въздух( паркът до блокът , в който живея, обичам планинските преходи), а също и търся начини да се усмихвам по-често. В крайна сметка всички тези неща подсилват духа ми- а всички знаем- Здрав дух, здраво и силно тяло!

  5. Това,което мога да споделя с Вас за здрава имунна система се стремя го правя винаги за моето семейство и да Ви кажа честно-има полза:
    Яжте топли, успокояващи храни. Според традиционната медицина, това помага за баланса на тялото, когато температурите се понижават;
    Завършвайте душа си с хладка вода. Подобрява кръвоснабдяването и подпомага засилването на имунитета;
    Забавлявайте се повече. Смехът и приятните усещания са свързани с повишаване ефективността на организма да се бори с инфекции;
    Намалете стреса. Доказано е, че стресът намалява имунната функция. Намирайте по малко време всеки ден за хобито си, кратка разходка или медитация.
    Това, което ядем играе голяма роля в борбата ни с микробите. Всяка клетка има специфично значение и изисква ключови хранителни вещества, за да оцелее и работи правилно. Ето защо стандартните диети не винаги са най-доброто, поради липса на важни хранителни вещества. Не трябва да поставяме имунната си система на риск. Най-добрият начин да се поддържа здраво тяло е да се храним правилно.

  6. за имунитет – 1много сън, 2 много движение- ходете пеша поне 5км дневно 3-здравословно хранене- много плодове и зеленчуци -дневно.1кг

  7. Spia po 7 hasa, stavam rano. Sutrin zakusvam mliako s musli, pia kafe s med. Plodovete i zelenchucite sa chast ot menuto mi prez denia. Treniram po 30 ,40 min., pochti vseki den na krostrenajor, pravia redoven sex i taka minava edin moi den.

  8. Здравейте,много ви харесвам и искам да ви кажа,че постоянно следя всяка ваша публикация тук,понеже ми стана интересно и бих искала да споделя с вас как открих здравето си чрез плодолечение-ефекта е невероятен.Няколко дни 10-14 на плодове ,не повече от 500 гр и билков чай с мед,след това 10 дни захранване.Действието след тази програма е-цялостно изчистване на тялото и подобряване на тонуса,посилване на имунитета.Повярвайте ми винаги когато идваше есента започвах да боледувам чак до пролетта,имах мира само лятото от гадния грип,и често пиех антибиотик за да се оправя,а сега незнам какво е антибиотик.Стопих излишните 8 кг от бременноста.Преди ,когато споделях с някого за ефекта от гладуването с плодове,чувах мненията на необразовани хора.Организмът на българина е затлачен с много храна и то излишна,за да имаме наистина добро здраве и силна имунна система, която да се бори с болестите, трябва да се даде шанс на тялото да се изчисти от шлаките и мазнините,които са се насъбрали в нас.

  9. Моята формула за подсилване на имунитета включва витамини, антиоксиданти и подходяща храна. Още в края на топлия сезон започвам да взимам мерки. Пия повече билкови чайове, като си ги правя сама – купувам си билки и ги варя. Използвам шипка, кантарион, липов цвят, бял равнец. Някои билки съм набрала и изсушила предварително и си ги имам вкъщи. В чая добавям мед и лимон и това за мен е еликсир! ;) Малко ми е трудно да правя разходки навън, заради студа, снега и дъжда в този сезон, но имам вкъщи уред и гледам да съм активна, да не се залежавам. През зимата винаги си лягам по-рано, за да си осигуря по хубав сън, но не спя в прекалено затоплена стая, това е вредно, колкото и да е приятно. Имам фруктиера пълна с плодове на кухненския плод и колкото и пъти да мина оттам, си беля по някой плод и го хапвам, иначе няма да се сетя. Купила съм си хранителни добавки. Не си правя антигрипни ваксини и успявам да се запазя здрава през зимата. Вярвам, че и тази ще е така! :) Поздрави и бъдете здрави!

  10. Здравейте! :) В днешният забързан и динамичен живот и много трудно да спазваш строги диети и определен хранителен режим. Аз работя на няколко места и често ми се налага да бързам от едното до другото място. Затова понякога пропускам обяда. Добрата страна е , че вървя много, изкачвам стълби – имам много двжение. Златно правило ми е никога да не пропускам закуската. Като нейна неотменна част са овесените ядки, лененото семе, сушените плодове и меда. Дори и през зимата снабдяват организма с необходимата доза енергия, но също са много полезни за здравето. Следобяд наблягам на плодовете. Вечер обичам да пия по чаша червено вино. Препоръчвам на всички, които искат да подсилят имунната си система да опитат салата витаминоза – червено цвекло, морков, малко лимон и орехи.
    За добро здраве и силна имунна система е важно не само какво ядеш, но и начина на мислене и живот. Добре е човек много да се смее. Доказано е благоприятното действие на смеха. В моите часове винаги намирам време за малко забавление, нещо за разпускане – шега, весела песен, забавни изречения за превод – които разбира се, са тематично свързани или друг тип разтоварващи упражнения.
    Дори гледането на комедии, разказването на вицове, прекарването на малко време с близки или приятели е безценно! :) Забавлявайте се, докато работите и докато почивате! :)

  11. Моите съвети за вталяване и повишаване на имунитета, които са изпитани лично от мен и се надявам да ги приложите и вие :) Аз мисля, че това, с което се храним много влияе върху нас и това как се чувстваме! Аз се храня често, но по малко. Всички хора са прибягвали до пица, чипс, солети! Дали заради забързаното си ежедневие, или защото им е вкусно не знам! Аз лично избягвам тези храни, като предпочитам морски дарове. Доста често си похапвам риба, миди, скариди, калмари, раци! Обожавам тази храна!!! Цяло лято мога да се храня само с това! А през зимата добавям и различни салати. Разбира се, изключвам всякакви слакдки изкушения и тестени изделия :) А ако толкова много ми се дояде нещо такова просто пия вода!!! Много вода!!! Най-малко по 2 литра на ден! Толкова много обичам водата! Предпочитам я пред всякаки газирани и подсладени напитки! За десерт бих похапната и плодове! Това – онова и ето, че пак станаха много калориите! Бързо ги изразходвам докато плувам! Плувайте и вие! Чудесно е! Поне по час няколко пъти седмично. Фигурата става невероятна.. сещате се, нали?! :) Ако не можете да плувате, тогава покарайте малко колело за тонус. Не забравяйте да се екипирате добре ;) Обичам и масажите! Дали сам или с помощта на професионален масажист, винаги са страшно отпускащи! Масажите подобряват силуета и заздравяват кожата. Та, това е моята програма, за да се чувствам винаги във форма, по-бодра и енергична. Опитайте и вие! Вярвам, че ще има ефект и ще се чувствате по-добре в кожата си!!!

  12. Искам да споделя една уникална рецепта за поддържане на силна имунна система. Добре е да се прилага през зимния сезон и ранната пролет – смесват се 150г кисело мляко със една супена лъжица пектин на прах и 1 супена лъжица мед; разбъркват се и се оставят 15 минути, за да набухне пектинът. Консумира се сутрин преди закуска и вечер преди лягане. Полезна е и при атеросклероза, колит, язва, гастрит, помага за изхвърлянето на тежки метали, дава сила и енергия.

  13. Значи,въпреки чести негативни мисли,лошо настроение,стрес в работата,недостатъчен секс…последните 2 години дори не съм настивал!!!накакъв грип,или нещо по сериозно!!мисля да променя това със секса,за останалите фактори е виновна работата ми,така че те остават :) Та,на въпроса…всяка,но наистина имам предвид всяка седмица по 4-5 пъти взимам по 20 капки прополис 30 мин преди хранене.Втория компонент който взимам по нередовно е билката Родиола Розеа,недостатъка е че е скъпа…тя е влиза в програмите за подготовка на съветски космонавти през 70-те,80-те години.Страничния и е ефект,освен основните – е че стимулира мозъка,позитивното мислене и дава много интересен вид енергия :) Така че който не умее да си създава розово настроение(в дългосрочен план хич не е лесно),не може да смени работата си(която го смазва),и боледува често вследствие тези и други неприятни фактори ….да бъде постоянен в приема на горните 2 добавки,.. п.с.Биозин не съм пробвал :)

  14. Силната имунна система е ключът към доброто здраве. Благодарение на нормално функционираща имунна система, организма ни се справя с хранителни натравяния, контролира алергиите и забавя процеса на стареене. Здравата имунна система функционира в идеален баланс. Освен витамините и минералите, организма се нуждае от физически упражнения. Това е така, защото физическото натоварване повишава притока на имунни клетки в целия организъм и стимулира кръвообращението.
    Позитивното мислене и поддържането на активен социален живот е много важен за изграждане на силна имунна система. Йогата и медитацията освобождават от стреса и спомагат за по-бързо възстановяване на организма.
    Сънят и излагането на слънчева светлина също са много важни за изграждане на имунитет.
    А ето и моята малка, но наистина действаща тайна:
    Залейте с 500 мл вряла вода един смлян с кората лимон и настъргана наситно глава чесън. Покрийте с марля и оставете за 3-4 дни на стайна температура. След това прецедете и пийте по 50 мл всяка сутрин, 15-20 мин. преди закуска.

  15. Първото и най-важно нещо, е да се избягват всякакви стресови ситуации. Да се живее здравословно, да се спи по 8 часа в денонощие. Да се консумират леки храни, като зеленчуци около 70%, а пилешко месо или риба-30%. Кисело мляко да се използва ежедневно, плодове също. Всеки ден да се правят разходки, на чист въздух. Жилищата редовно да се проветряват, както и работните помещения. По възможност да се контактува, с позитивно настроени хора…

  16. Засилвам имунтитета си най-вече абстрахираики се от простотия и лакомия във всичките и форми, съчетавам със умерено физическо натоварване здрав сън и сутрин на гладно приемам чаша „майната му“ състояща се от водица. Спя поне 7-8 часа, работя с ума си и си позволявам отвреме навреме басейнче.

  17. Официално избраните победители са:
    Марияна Дармонева
    Соня Шопова
    Мая Георгиева

    Моля ви, пишете ни на games@framar.bg с пълни данни – адрес, телефонен номер и три имена, за да можем да ви пратим наградите!

  18. БЛАГОДАРЯ ФРАМАР СЪЖАЛЯВАМ ЗА КЪСНИЯ СИ ОТГОВОР ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ИЗВИНЯВАЙТЕ