Спечели с Фрамар: Какво означава думата „секс“ – попитайте Камагра…

В началните години на демокрацията, при едно от първите си пътувания в чужбина, наш сънародник попълвал формуляр. В графата „SEX“/на английски думата sex означава пол – мъжки или женски/, той след дълго мислене написал „Нередовен“. Засмяхте се, нали? Сексът е една от тайните, които ние никога няма да разкрием, напълно. И все пак, дайте ни идея, какво за вас е секса…Опишете го, разкажете го, нека да го видим през вашите очи…

Камагра е уникален природен продукт на Борола, който ще даде нови измерения на познанията ви за секса. Сега това е възможно, при това напълно безплатно! Фрамар и Борола ви подаряват 40 опаковки, напълно безплатно!

Какво представлява Камагра?

Камагра е създадена и предназначена специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

 Какво съдържа Камагра?

Активните съставки на Камагра са 4 от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула от Камагра съдържа стандартизирани екстракти от: L-аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), женшен 150 mg, трибулус терестрис 150 mg. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Как действа Камагра?

Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

Как ли?

Какво е за вас секса? Разкажете, опишете, представете, не крийте нищо…

Награден фонд:

Най-интересните и добре написани 40 отговора печелят по една опаковка Камагра!

Условия:

Печелят най-интересните и оригинални 40 коментара, по избор на екипа на Фрамар. Броят харесвания във Фейсбук и в блога е решаващ, но не и окончателен фактор за избора им. Ако решавате да ги споделите в блога, задължително сложете истински електронен адрес, по който да ви намерим. Дублирани участия или повече от 1 постинг на участник не водят до повишени шансове за успех!

Срок на играта – 31 март, 2012, 10 часа.

Подаръците на победителите пътуват с куриерска компания Европът – официалният куриер на Фрамар.


43 коментара по „Спечели с Фрамар: Какво означава думата „секс“ – попитайте Камагра…

 1. Сексът за мен е физиологична необходимост, приятно преживяване, физическа активност, дори и интелектуално преживяване. Трите стъпки за пълноценен секс са – познаване на партньора, физическо привличане и наличие на чувства., не че и без някоя от тях не може да се прави секс, въпрос на избор! Добрият и пълноценен секс е гаранция за добро физическо здраве.

 2. В началните години на демокрацията, при едно от първите си пътувания в чужбина, наш сънародник попълвал формуляр. В графата „SEX“/на английски думата sex означава пол – мъжки или женски/, той след дълго мислене написал „Нередовен“
  Нашият сънародник в графата „SEX“ е написал „From time to time“, което означава от време на време. Това е по-точния превод.

 3. Сексът е удоволствие. И понеже различните хора изпитват удоволствие по различни начини, така и сексуалните контакти имат толкова много разновидности, та чак понякога и извращения. :)
  Всичко е въпрос на усещане. Не винаги има значение с кого, как и къде, сексът е страхотен сам по себе си.
  Аз като че ли лично съм впечатлена най-много обаче от неговата социална функция. Нищо не сближава двама души повече от сексуалните удоволствия. Той е в основата на една хармонична и успешна връзка.
  Но нека все пак не забравяме и неговата основна роля в живота – неговата репродуктивна цел. Без него нямаше да сме тук, за да го коментираме. :)

 4. Секс, сексуалният акт или още половият акт (коитус) е сексуално проникване, сношение между двама души. Ако вложим и чувства, тогава се получава разновидност на секса т.е. правене на любов, иначе си е … чук-чук яйчице, имаш ли си сърчице .. хихихи :D

 5. Какво е сексът? Най-простото значение на думата е сношението, сексуалното проникване на мъжки индивид в женски. В малко по-широк аспект, сексът е всеки интимен контакт с цел постигане на удовлетворение. Но какво всъщност е сексът за хората? Хората са едни от много малкото живи същества, които правят секс за удоволствие, а не само за размножаване. Сексът може да бъде чувствен, може да бъде груб, бърз, бавен, извратен, с играчки – на всеки според избора. Хората са измислили всякакви начини, приспособления и пози, за да задоволят и най-странните желания в тази област. Но сексът, освен за задоволяване на нагона, може и СЕ използва като индикатор на чувства между 2 човешки същества. Разбира се, невинаги това е така, но в 70% от случаите е. Сексът в една връзка е казано, че е много важен фактор и той може да направи една връзка много стабилна или съответно да я развали. Сексът не е просто едното „чукане“ и толкова, той може да бъде нещо на много по-дълбоко ниво от това. В крайна сметка всеки човек сам решава за себе си как да възприема секса за себе си, но едно е сигурно – с любов или не, с цел размножаване или не, сексът е нещо, от което човек НЕ бива да се лишава, защото в този гаден живот, защото той е такъв и с всеки изминал ден става все повече, това е едно от малкото удоволствия, които могат да накарат човек да забрави всичко за част от денонощието.

 6. мажете си падат по красиви и секси дами това е голяма истипа

 7. За мен сексът не нужда, която да бъде задоволена. Той е желание за интимна близост и може да е хубав само с човека, когото обичаш и който чувстваш емоционално близък. И още по-важно е, че чрез него са постига най-голямото чудо на природата – създаването на нов живот! Дори само заради това си струва да се прави – да сме влюбени, да се обичаме, да сме заедно и да се радваме на чудесните си дечица!

 8. Сеkсът е сексуално проникване, сношение между двама души. В по-широкото си значение думата означава не само акт с проникване, но и всякакъв интимен физически контакт с цел удовлетворяване на сексуалното желание.В повечето случаи хората правят секс за удоволствие или по задължение.А други го правят от любов.

 9. Какво означава думата секс? Интересен въпрос, който може да намери много отговори тук…
  За мен лично сексът е най-интимния момент между двама партньори. Най-прекрасното изживяване, което могат да си подарят един на друг. Важно е, обаче да показваме на парньора си какво ни харесва в секса, за да ни доставя удоволствие, както и ние на него, разбира се! Не обичам рутинния секс, харесва ми да експериментирам – местата на които го правим, пози и т.н. – общо взето никога не ни е скучно :) ))

 10. Хм, секса си е секс, колко значения може да има? За всеки различно, предполагам… Правил съм секс с любов и секс без любов. Не знам защо , но когато е бил инцидентен, след запивка в бара, например, съм се чувствал много по-разкрепостен. Може би, защото притеснението се изпарява, когато не си толкова близък с партньора.

 11. Сексът е необходимост,така е устроен Света!Физическо удоволствие,което ни кара да се чувстваме щастливи :) За мен е важно да е с любимия човек, иначе не би ми доставил удоволствие!Думата секс за мен означава любов,нежност,себеотдаване,емоция!

 12. Сексът не е това, което беше. Едно време беше нещо загадъчно, имаше тръпка, имаше тайни. Сега всичко е толкова открито. В това, разбира се, има и хубави страни, защото добрият секс зависи от начина на комуникация и по-точно от това да умееш да покажеш какво искаш. Преди не ставаше толкова лесно, темата беше табу, което ограничаваше до голяма степен и възможностите за постигане на успехи в леглото.

 13. За мен сексът не е физически акт. Аз го възприемам по-скоро като духовно сливане на двама души…защото сексът без любов не носи никаква наслада, а е просто вид телесно усещане.

 14. Без любов не става хубав секс, както и обратното. За мен сексът и любовта вървят ръка за ръка. Не разбирам хората, които казват, че сексът е просто физиологична нужда, като храненето и пиенето на вода. Ако няма любов, тръпка, привличане, за мен няма смисъл от правенето на секс, просто не ми носи никакво удоволствие и предпочитам да стоя „на сухо“, докато не намеря точния човек.

 15. Според мен сексът може да се опише само с една дума – необходимост. Колкото и възвишено да се опитвате да го опишете истината е, че това е вид телесна нужда, която трябва да бъде задоволена.

 16. Като всеки мъж, аз не просто обичам да правя секс, това за мен е начин да изразя чувствата си. Всеизвестен факт е, че на нас ни е малко по-трудно да се изразяваме с думи. Аз предпочитам да показвам вниманието си чрез старание в секса. Когато и двамата партньори са доволни от резултата, тогава значи се е получил качествен секс. Не знам защо повечето жени смятат, че нас ни интересува само собственото ни удоволствие – не е вярно. Иначе защо ще има толкова секс-играчки, замислете се, че повечето са за жени…

 17. Сексът е духовно и физическо удоволствие. Комбинация между телесна наслада и емоции. Може би много хора гледат на секса като на физически акт и това е нормално, все пак една от основните му функции е да задоволява. Сам по себе си този акт обаче означава сливане, проникване и достигане до едно уникално едно различно усещане.

 18. За мен сексът е начин на живот, обличам се, гримирам се, държа се по-различно, когато искам секс. Не е умишлено, така го усещам. Сексът може да е свързан с голяма любов, но може и да е само еднократна тръпка. Хубаво е да се прави секс, това те отваря като човек, увеличава спектъра на възприятията ти. Имам приятелки, с които не мога да си говоря за секс, те се стесняват и се ограничават по този начин. Аз го приемам за нещо нормално, нещо необходимо, нещо, което ме кара да се чувствам жена.

 19. Попитах Камагра, но защо ли не ми отговаря :) :) :)
  Сега сериозно! Сексът е акт, чрез който задоволяваме физическите си потребности. Сексът е отговор на животинския инстинкт за размножаване, но с течение на времето хората са се научили да получават и удоволствие от него. Сексът е здраве, спойката в една връзка… Без него не бихме могли да съществуваме, затова правете секс, а не война :)

 20. Знаете ли какво е нимфоманка? Това е жена с мислене на средностатистически мъж :) )
  Напълно съм съгласен и мисля, че няма мъж, който да не мисли почти постоянно (ако не пряко, то косвено) за секс. Като си дам сметка, всичките ми крачки в общуването с една жена са били диктувани от желанието ми за секс с нея. Може би ни е заложено, не знам… Аз гледам да го правя възможно най-много, докато мога, дори по едно време си имах календарче, в което си отбелязвах щастливите дати. И между другото не е вярно, че свободните мъже правят повече секс, от личен опит знам, че с жена вкъщи е най-добре.

 21. Какво е секса ли – двама души, които се сливат в едно! Удоволствие, без което надали някой може да живее пълноценно. А ако е с любим човек, още по-добре :)

 22. Сексът може да бъде всичко. Как може да се отговори с една дума на този въпрос? Ако разгледаме секса в няколко аспекта, той може да бъде израз на чувствата ни към партньора. В такъв случай, не говорим за секса като акт, а като усещане и тогава го наричаме „любов“. От друга страна, сексът може да се разглежда като необходимост ( макар, че не съм привърженик на това твърдение)тогава, няма чувства, има само желание и изпълнение.

 23. Човекът е от малкото бозайници, които правят секс за удоволствие, така, че секса е удоволствие.Необходимост каквато е храната, водата и слънцето.Научно доказано е, че въздържанието не води до добри здравословни последици, най-вече на психиката.

 24. Какво е секса ли? Ами някои му викат чукане, други- шморцане, трети – любов, четвърти – каквото си искат. Секса си е полов акт, желание, сношение между двама души.Нещо, което го искат и двамата! Ако само единия го желае няма как да се получи!

 25. Сексът трябва да се прави… и то не за спорта, нито пък за удоволствие. Сексът просто е начин да се размножаваме. Аз съм дълбоко религиозна, възпитана съм по начин, който не ми позволява нито да говоря за секса, нито пък да си позволя да изпитвам наслада. Считам, че подобни дискусии, както и рекламите на медикаменти за повдигане на либидото, са грях. Сексът трябва да остава в семейното легло, да не се говори за него, да не се издига в някакъв вид култ и да не възпитаваме децата си в дух на почит към сексуалното.

 26. Сексът е живот, начин да превърнем любовта си в нещо по възвишено. В този ред на мисли, добре е да гледате филма “ Камасутра“ – изкуството да правиш любов. Повечето двойки не влагат много в правенето на секс, но в действителност да правиш хубав секс е цяло изкуство. Да познаваш тялото си и тялото на другия, да познаваш желанията му, да дадеш всичко от себе си до достигане на върховното изживяване.Това разбира се трябва да бъдат умения, които да притежават и двамата партньори. Егоизмът в секса няма място.

 27. Сексът може да е всичко, може да бъде и нищо. Нищо е с човек, който не те вълнува, а всичко с някой, който може да те накара да се разтрепериш от страст дори с едно докосване. Понякога сексът е нежност, друг път е като буря, важно е винаги да се чувстваме удовлетворени от случилото се, а не изтощени или още по-лошо – използвани, защото до голяма степен финалът на един секс определя какъв ще остане той в спомените ни ;)

 28. Сексът е танц на две тела, сливане, духовно изживяване. В някои религии жената е длъжна да прави секс с мъжа си дори да не желае, сексът е с цел възпроизводство. В юдаизма семето не се хвърля на вятъра, за това е прието да имат много деца и това един вид задължение за жената да ражда всяко заченато дете, в други религии не е прието секса да носи наслада за жената. В някои африкански племена е прието госта да преспи с жената на домакина и отказа от страна на госта от това се счита за неуважение към домакина. Най-общо казано, сексът е наука, която малко владеят!

 29. Сексът е едно от удоволствията, които придават по-як смисъл на живота. А какво е самият секс- сливане, наслада, забравяне, пропадане в някаква розова пропаст…безброй глупости могат да се изпишат, според мен е важно сексът да се прави с човека, който искаме страшно много сега в този момент, искаме го дотолкова, че дори ни минава безумната мисъл да го отвлечем в някоя тъмна стая, да му разкъсаме дрехите и да го ИМАМЕ, от точно тази тръпка зависи какъв ще е сексът, според мен.

 30. Сексът е секс – удовлетворяване на животинския нагон, който за радост всички притежаваме, хахахаха. Едни го правим по-добре, други не се справят чак толкова добре, важно е да не се спира, братяяяя! Момичетата са по-свити да си признаят, че се кефят на секса, но в леглото някои са по-разпуснати и от нас, особено след някое друго питие стават направо неудържими, хахаха. Сексът е мега як момент, това е!

 31. Надали ще успея да дам перфектното определение на секса, но и не мисля, че някой ще успее, защото това е нещо, което не може да се опише. От началото – флирта, засичането на погледите, случайното уж докосване, леките приятелски уж целувчици до същността – нетърпеливото събличане, няколкото оргазма един след друг и перфектното чувство след тях – всичко това е секса :)

 32. Сексът за мен е изключително съкровено и лично изживяване между двама души. Всеки би дал различна дефиниция, но моето мнение е, че това е един много личен момент, който ако е подплатен с чувства може да донесе максимално удоволствие на сетивата.

 33. В различен етап от живота си всеки човек разбира по различен начин думата секс. Смятам, че с годините всеки го осъзнава по различен начин. Аз самата в момента го възприемам като удоволствие и наслада. Мисля, че хубавият секс се получава, когато откриеш точния човек, които може да те накара да се чувстваш уникално. Сексът не е просто физически акт, той е и състояние на духа :)

 34. Всеки мисли за секса, говори за него но никой не споменава неговото най-красиво допълнение – Любовта.Сексът е хубаво нещо,любовта е страхотно нещо,а двете заедно,ами те са неочаквано добра комбинация. Друг е въпросът до колко могат да съществуват по отделно. Любовта честно казано-истинската любов е само детската любов! Неподправена и чиста,само децата могат да изразяват себе си,само те мога да отдават цялото си сърце,защото само те не са очукани от живота. Именно тези “детинщини” са нещото,което трябва да търсим. Защо влюбените се държат като деца? Гонят се смеят се, мечтаят,точно в това е същността на любовта според мен,а не в срещите,в странните погледи,във външността, когато си с един човек,най-важното е той да е най-вече твой приятел. Тогава къде в тази хармонична картина на платоничната любов се включва секса? Ами едно от нещата,които различават любимия и “просто приятеля” (фраза,която толкова често се споменава,че е чудно,защо още има такива,които не могат да разберат смисъла й или пък ако го разберат се държат все едно са открили топлата вода),е че няма физическо привличане. Но какво различава нагона от любовта? Това,че за да обичаш един човек,ти не само си го представяш без блуза,а си спомняш най-малко цвета на очите му.Да можеш да го познаеш на улицата,без да се налага да се съблича и да застава в хоризонтално положение,за да може си го спомниш. Да се отдадеш на един човек или някой да ти се отдаде от биологична гледна точка е лесно,бум-бам-прас ( да не говорим,че в тази възраст е и…краткотрайно). Но за хубавите неща се чака. Когато дойде момента,ще се усети. Защо повечето момчета не се влюбваме в курви(става дума за истинските курви,тези които са готови,да дадат телата си на всеки)? Вярно,когато полугола мадама с перхидролено руса коса,мине покрай нас неволно поглеждаме,но дали повечето от нас си мислят “тя е голямата ми любов”? А истината,е че от секс не може да се гради любов. Неизменно когато си достатъчно време с един човек идва момент,в вече може да му се отдадеш,но ако само с отваряне на краката можеше да задържиш някой до себе си,то тогава всеки щеше да има перфектната връзка,нали? Не искаш,когато те попитат,какво прави гаджето,единственото,което да ти идва на ум да е “ами непрекъснато правим секс,навсякъде”,а когато те попитат какво знаеш за него,да можеш да изредиш всичките му марки бельо и да направиш пълен разбор на интимната му прическа,но да си нямаш и представа коя зодия е,какво обича или не да хапва,да пие. Да очакваш от секса да ви сплоти или да заздрави връзката ви е все едно да се опиташ да угасиш огън със слама,ако си с един човек само заради гореспоменатото бум-бам-прас по-добре си купи вибратор,поне няма да отнема от времето ти,а едни батерии не са по-скъпи от романтична позьорска вечеря на свещи,която цели само да се добереш до заветните минути страст. Да зарежеш някой само,защото не иска да ти “пусне” е сигурен признак,че чувствата ви не са като преди. А секса,за да поддържаш интерес,това е все едно пациент да иде на зъболекар,който да му поправя здравите зъби,но не и този,който го боли и да се надява пациента да се връща в неговия кабинет,защото вижте има интерес на кой ли опит доктора,ще уцели. Въобще какъв е извода-секс без любов има и любов без секс има,до един момент, в които двамата вече са готови да го направят и подчертавам и двамата! Нямаш право да принуждаваш някой да спи с теб и ако наистина държиш на него,дори няма да ти хрумне да го направиш. Понякога точно липсата на секс потвърждава и затвърждава отношенията. Някой от хората които ще прочетат мнението замисляли ли са се, дали ако спрът да го правят с гаджето (или съпругата) и примерно и кажат,че имате някакъв проблем и не ти е до секс(не става въпрос за 1 или 2 дни,а да речем месец два,дори година) отношенията ви ще се запазят? Не казвам да го правите,а да се замислите и да си отговорите сами за себе си. Сега,вярно е,че има някои,които няма да погледнат на чисто платоничната ви връзка добре и незнайно защо дали от завист или от личното си ограничено виждане ще започнат да пускат хапливи коментари и клюки,но да не мислиш,че ако правите секс ,това ще им затвори устите?

  Всъщност какво е секса за мен?Секса е част от общуването,плод на любовта,но не е основен компонент. Затова ако само се забавлявам с него,или манипулирам с него,тогава просто на този етап не може да се говори за любов. Защото честно казано мен и красивите обувки на високи токове ме възбуждат,но не мисля,че с тях ще можем да съградим здрава връзка…Затова хората са си го казали “правете любов”,а не просто чукайте се,нали?Вече ставам вулгарен,така че мисля,че е време да спра,всеки сам решава какво да прави с тялото и душата си,но запомнете,че физическа рана заздравява,но душевна може да остане да кърви докато не ви доведе до края,затова не разрешавайте на някой,които мислите,е ви обича да ви я нанесе,защото ако наистина е така той не би го направил,не би ви накарат да поставите под въпрос себе си.

 35. За мен думата СЕКС означава:
  С – сън или реалност, която искаш да сънуваш често.
  Е- експеримент, който ти носи удоволствие.
  К – късно лягане, което не те уморява.
  С – само още един път, за да е достатъчно!
  :) ))

 36. За мен това е уникален начин да се съединим двамата в едно цяло, да покажем какво чувстваме един към друг без думи.Това е най-добрия начин за сдобряване.Най-прекрасните чувства, които могат да се изпитат, само по този начин. С две думи- уникално нещо.

 37. За някои СЕКСЪТ е начин да упражняват власт. За други – средство за постигане на целта. За мен сексът е най-висшата форма на удоволствие от сближаването – не само на две тела, но и на две души… Защото СЕКСЪТ трябва да е и духовно емоционално преживяване. Това се случва, само когато забравим задръжките си, отдадем се на мига и разбира се, когато ОБИЧАМЕ. Важно е да бъдем себе си, да имаме самочувствие и да сме спокойни, когато правим секс. Да не забравяме и силата на думите, докосването и всичко онова, което ни потапя в един друг прекрасен свят.

 38. Един мъж бил при любовницата си. След страстния секс се погледнал в огледалото и се уплашил – на врата си имал огромен отпечатък от зъби и засмукване…
  Какво да прави? Мислил, мислил, и нищо не можал да измисли как да се прикрие.
  Прибрал се вкъщи, и като видял кучето се сетил – поборил се малко с него, разкъсал си сам ризата, и като влязъл при жена си казал:
  – Ей, това куче съвсем е побесняло! Виж как ме ухапа по врата!
  Жената си свалила блузката и казала:
  – Така си е, виж пък мене как ме нахапа по гърдите.

 39. Сексът, това е магия която се случва в главите ни,а се изпълнява от телата ни. Това е магията да усещаш с всяка частица на тялото си партньора. Сексът е най красив когато е продиктуван от желанието на тялото и главата. Когато усещаш партньора си с всички сетива и си готов да му се отдадеш на 100% без задръжки тогава магията е пълна. Е да понякога секса е физиологична нужда нещо животинско, което нито ни удовлетворява нито остава спомени. Според мен човек трябва да чувства човека отсреща / не е задължително да има любов и обич/ , за да има пълно задоволяване на физическо и емоционално ниво.

 40. И победителите са:
  1. Adel
  2. alexander86
  3. desiree
  4. deva
  5. Elena
  6. fronna
  7. genata76
  8. kiro na kiriq
  9. krasko
  10. miki
  11. monito
  12. palechka
  13. rony_80
  14. Seven
  15. shushito
  16. Sunny 11
  17. the queen
  18. yoanna
  19. Алекс Ник
  20. Ангел Маринов
  21. Ангелина
  22. Владимир Денев Валев
  23. Галина Костадинова
  24. Екатерина Шакирова
  25. Жасмин Николов
  26. Ина Летникова
  27. Ирина Цветкова
  28. Мар М
  29. Милица Желева
  30. Милица Костова
  31. Никол Пеева
  32. Оля
  33. Пенка Дженатова
  34. Росица Манева
  35. Румен Попов
  36. Станислав Сариев
  37. Стоян Иванов
  38. Теодор Паничерски
  39. Фифи Иванова
  40. Цонка Милева
  Ще ви помолим в срок до 9-ти април да пуснете на games@framar.bg вашите три имена, точен адрес и мобилен телефон. Непотърсените награди след тази дата се подаряват на останалите участници в играта.