Спечели с Фрамар: Обичай сърцето си с Макорвис

Много често забравяме, че имаме…сърце. Дали това е мускул, който движи кръвта по телата ни или оня митичен орган на човешкото тяло, който поетите твърдят, че те боли, ако си тъжен или нещастен.

Какво представлява Макорвис?
MACORVIS е продукт на билкова основа без странични ефекти, съдържащ екстракти от Глог, Бабини зъби и Магнезий.

Действие

Макорвис оказва благотворно влияние върху сърдечната активност. При физическо натоварване, подпомага работата на сърдечния мускул, коронарното кръвообращение и снабдяването на сърцето с кислород. Подобрява работоспособността на организма. Притежава мощно антиоксидантно действие, с което подпомага организма и защитава от вредното действие на свободните радикали.

Укрепва кръвоносната система, участва в процесите на освобождаване на енергия в клетките; в регулирането на кръвното налягане и нивата на инсулин в организма. Подобрява мускулния тонус и намалява умората при физически упражнения, проявявайки мек анаболен ефект. Стимулира по естествен начин отделянето на полови хормони като повлиява положително половата активност, както при мъжете, така и при жените. Наред с това той допринася за намаляването на риска от сърдечно-съдови заболявания.

През месец май можете да спечелите напълно безплатна бройка от Макорвис – начин да поглезите сърцето си!

Как ли?
Разкажете ни – кое вълнува сърцето ви. Добра или лоша вест, събитие, което кара сърцето ви „да спре“, приятна среща със старо гадже или „сляпа среша“ с нова любов – кое го кара да подскача…

Награден фонд:
Най-интересните и добре написани 20 отговора печелят по една опаковка Макорвис!
Условия:
Печелят най-интересните и оригинални 20 коментара, по избор на екипа на Фрамар. Броят харесвания във Фейсбук и в блога е решаващ, но не и окончателен фактор за избора им. Ако решавате да ги споделите в блога, задължително сложете истински електронен адрес, по който да ви намерим. Дублирани участия или повече от 1 постинг на участник не водят до повишени шансове за успех!
Срок на играта – 1 юни, 2012, 10 часа.


Подаръците на победителите пътуват с куриерска компания Европът – официалният куриер на Фрамар.


40 коментара по „Спечели с Фрамар: Обичай сърцето си с Макорвис

 1. Любовта кара сърцето ми да бие. Любовта към близките, към живота, към красивите места и хора, към любимите ми занимания и хобита и към животните. Обичам да съм обградена с любов, всичко, което правя е продиктувано от любов към семейството. Готвя с любов, подреждам и чистя дома си с вкус към красивото. Пазарувам с любов, искам да зарадвам всеки с подарък за който ми е мило. Да чуя гласа на сестра ми, на племеника, на внучката, която е в друг град кара сърцето ми да бие учестено. Да посрещам гости, да подреждам масата, да се съберем по празници, с повод и без повод ме кара да се чувствам добре. Сърцето има нужда от внимание, положителните емоции го тонизират. С каквото може да помогнеш на някого кара сърцето ти да се чувства удовлетворено. Да подариш цвете, отгледано от теб самия, да дариш нежност и внимание ме радва двойно повече. Едно женско сърце може да дари много любов, да бие двойно по-бързо, да свърши няколко неща едновременно. Майчиното сърце бие и заради рожбите си цял живот. Вълнува се когато децата са болни, когато започват първи клас, когато се дипломират, когато постигат техните малки успехи, когато ги виждат, че стават добри хора с големи сърца, че са предали познанията си и опита си на тях. Любовта движи сърцето. Само по себе си не е само един орган, който насища кръвта с кислород, а я зарежда с живот всяка минута, всяка секунда.

 2. Казват, че сърце не боли, а боли в сърдечната област. Аз се надявам да не усетя скоро такава болка, да имам здраво сърце още дълго време. Обаче открай време съм си притеснителна и много се вълнувам. Непрекъснато се притеснявам за децата ми и често им давам непоискани съвети, може би им ставам досадна, но така се чувствам по-спокойна, не че винаги ме слушат :) Вълнувам се от неща, които не са толкова близо до мен, но ги вземам присърце. Мъчно ми е за болните деца, за неизлечимо болните хора. Иска ми се да оправя света, но не мога. Сърцето ми се вълнува от малките радости в живота, ето за празника на мама учих внучето на стихотворение за тържеството в детската ясла, толкова се вълнувах после на празника.

 3. Писах по темата, а не виждам да ми е публикуван коментара.

 4. Както добра така и лоша вест вълнува сърцето ми което е много чувствително както за добро така и за зло.Аз съм семейна от 13 години ,но няма да забравя когато за пръв път видях момчето което в последствие стана и мой съпруг.Това беше нова любов която накара сърцето ми да заподскача и да учести пулса ми 100 удара в минута.Сега като си спомня беше толкова вълнуващо ,че познавах шума на мотора на колата от километър , а това караше кръвта ми да кипи , а сърцето ми биеше така лудо за предстоящата вълнуваща среща изпълнена с взаимно привличане и харесване ,защото първо е тази тръпка а после идва любовта.Аз мисля ,че всяка връзка е като една диаграма има начало ,възход и после една криволичеща линия на приливи и отливи.Сега в тези тежки времена на рецесия много неща карат сърцето ми да тупти неритмично за добро или за зло.

 5. Както вятарът вълнува морето,така и моето сърце се вълнува!
  Моето сърце не знае как да спре да се вълнува.Всеки миг,всяка секунда то тупти и препуска напред,напред към неизвестното,към необятното,към несигурното,към приятното.Когато съм щастлива,сърцето ми се вълнува приятно.Когато съм нещастна,и то е нещастно.Радостите в живота са много,но и нещастията също.Трябва да се радваме на всичко,без значение дали е нещо малко,или нещо голямо.

 6. Моето сърце се вълнува от всичко това:
  От радост и тъга,от любовта,от загубата на любим човек,от появата на нов живот.Първи стъпки,първи думи.От мразя те,обичам те.
  Сърцето ми се вълнува от всичко ново,старо;познато,непознато;красиво,грозно;добро,зло.От срещата със стар познат,запознанството със нов.

 7. Какво да ви кажа?!Моето сърце напоследък се вълнува приятно,но преди не беше така.С постоянните проблеми с децата и внуците имам чувството че нещо почна да ме стяга сърцето.Притеснението никога не ме е напускало.Една такава приятна случка в скоро време беше когато видях за пръв път дядо си.
  Аз не го познавам.Починал е преди да се родя.Преди 3 месеца намерих негови стари писма,снимки и документи в къщата му на село.Не мога да опиша колко много се развълнувах и същевременно натъжих.Сърцето ми биеше учестено.Това за мен беше нещо голямо.Как ми се искаше да го бях познавал.

 8. Моето сърце го възлуват единствено и само хубавите и щастливите мигове с моите любими хора! Всичко, което ме кара да се усмихна кара да се усмихне и да забие лудо и моето сърце! Поне един път на ден това се случва! Пожелавам и на вас това да се случва! Дори и още по-често!!!! Много поводи за усмивки! :)

 9. Моето сърце го вълнува всичко от здравето на близките ми, от моето собствено здраве, от нещата които стават в страната ни, от добрите и лошите вести. Естествено, че по-добрите вести го карат да трепка от щастие. Животът е изпъстрен с какви ли не премеждия, препятствия, моменти на изпитания и положителните приятни емоции само може да го заредят. Те са като батерии за сърцето. То има нужда от внимание и грижи, за да издържи на всичко. Старая се да съм силен, да съм опора и да могат близките ми да разчитат на мен.

 10. За мен най-голямото вълнение беше, когато родих моята дъщеричка – Боряна. Наистина няма по-голяма радост от тази да имаш дете … няма по-голямо вълнение от това да го държиш в ръцете си – малко, крехко и беззащитно. Този момент след раждането беше най-важен и най-силен в емоционален план, Всеки, който има дете ще ме разбере със сигурност.

 11. По природа съм чувствителен човек, винаги преживявам много емоционално всички радости и тревоги. Сърцето ми се свива обаче, когато виждам неправда или някаква несправедливост и се радва когато някой мой близък постигне успех. А кога се чувства най-добре сърцето ли? Когато обича! Най-лесно се наранява сърце, което обича и най-бързо лекува сърцето – любовта.

 12. Аз често се вълнувам, защото съм доста емоционална. Ако трябва да бъда честна присърце взимам повече негативните явления. Лоша дума, предателство или лъжа биха ме развълнували много по-силно. Не знам защо, но мисля, че това си е в природата на българина. :) Но за да не бъда толкова негативна ще споделя, че никога няма да забравя моментът, в който се срещах с един специален за мен човек, с който до ден-днешен сме заедно. Всеки ден щом го погледна се вълнувам по един специален начин…Всъщност може би няма по сладко вълнение от онова, което усещаш, когато обичаш…

 13. На различните етапи от живота си се вълнуваме по различни причини. За съжаление все по-трудно помръдва сърцето ни за обикновените, но значими неща в ежедневието ни. Влезли сме в един коловоз на дебелокожие и рутина, от който не можем да чуем тоновете на собственото си сърце. Трудно се трогваме и от най-трогателните истории, сякаш вече сме чули и знаем всичко и не бихме могли да се изненадаме от нищо. В света, пълен с информация, новините минават покрай нас и вече не ни правят никакво впечатление. Все по-трудно става да се изненадваме едни други, да бъдем оригинални, да измислим нещо ново, което да накара сърцето на близкия човек да затупти. Борим се със застоя в живота си чрез кардио-тренировки, които държат сърцето ни будно, физически живо… Горкото сърце, май наистина има нужда от помощ.

 14. Не знам жена ми как успява да ме изненадва всеки път… Сутринта беше станала преди мен. Направила ми е закуска и сандвичи за работа. Тя не пие кафе, а беше направила за мен. След като ме събуди, пусна музика – любимата ми група! Всичко това накара сърцето ми да забие ускорено, почувствах се обичан и все така влюбен. Бях изпълнен с радост и благодарност. Това е най-хубавият начин да започне деня ми. Каквото и да се случи до вечерта, аз нося в себе си сутрешната радост, която ме кара да се усмихвам. Вярно е, че сърцето може пак да забие лудо дори и след дълги години любов, вече съм убеден и го пожелавам на всеки!

 15. Ще ви разкажа за последния повод, който накара сърцето ми да бие лудо. На 24 май в училището на дъщеря ми имаше празник. Всички родители присъствахме на тържеството и се радвахме на децата. Дъщеря ми танцува народни танци и пее народни песни. Представи се блестящо, получи много аплодисменти, а аз през цялото време се вълнувах заедно с нея и се чувствах горда. Да я бяхте видели – засмяна, слънчева, с червена носия и пролетни цветя в косата. Очите й блестяха, летеше по сцената като пеперуда от цвете на цвете, а в същия този ритъм подскачаше и сърцето ми. Виждах плода на собствената си любов и грижа, виждах как тя самата раздава любов и носи радост. Времето беше спряло, а вместо музиката, в главата ми ехтеше само нейният смях и туптенето на собственото ми сърце.

 16. Много са нещата, които могат да забързат ритъма на сърцето, но разбира се най-силно променящите го са тези, които са свързани по някакъв начин с емоциите ни. Сърцето ми подскача, когато срещна някоя моя „тръпка“, човек, към когото съм изпитвала или изпитвам нещо силно. И дълго след тези срещи, сърцето ми не може да се успокои:)

 17. Ето, че отново се включвам в игрите на Фрамар! Кое кара сърцето ми да бие лудо ли?Сърцето ми започва да бие лудо когато аз и момичетата от хора се качим на сцената и запеем под диригенството на нашата учителка. Когато видиш публиката как се изправя на крака и пее заедно с теб и след края на песента те аплодира бурно и възторжено.

 18. Сърцето ми ускорява ритъма си когато видя любимите си хора, целуна детето си и прегърна съпруга си. Цялата си обич давам на тях двамата, те са целият ми свят, те са всичко, което искам и имам.

 19. Един от най-пресните ми примери е от последния 24 май. Тази година дъщеря ми за първи път участва в шествието и когато я гледах, сърцето ми биеше доста учестено – от вълнение, от обич, от радост. Невероятно да виждаш своето малко съкровище как расте с всеки изминал ден, как постепенно започва да се вписва в света като самостоятелна личност. Такива моменти карат сърцето ми да спира.

 20. Това, което лично на мен може да ми спре сърцето, е лошотията на хората, негативизма, откровеният опит непременно да те наранят. Дори това, че съм не помага да се справя с емоционалната си страна:) Последното допълних и за да убедя жените, че не само те изживяват тежко подобни събития в живота си.

 21. Очакването на нещо хубаво, което ще ми се случи кара сърцето ми да бие учестено. Дали ще е среща с приятели, вечеря на свещи или гостуването на племеницата, дали ще спечеля от някоя игра :) Вълнувам се и от неприятни неща, проблеми в работата, здравословни проблеми. Всяка емоция минава през сърцето ми и я преживявам. Аз съм си чувствителна и емоционална и моето сърце ежедневно е подложено на стрес, добър или лош. Хубаво е да е само положителен, но не всякога така се получава. Старая се да съм позитивна и да предизвиквам положителни емоции на мен и на околните. Това е от полза за всички :)

 22. Никога няма да забравя моментът, в който разбрах, че ще ставам майка. Самата новина ме накара да усетя нещо различно като емоция в себе си. Няма такова усещане! Усещането, че носиш нов живот в себе си може да накара сърцето ти да бие по-различен начин. Някак всичко става друго, някак ти самият започваш да се променяш…Невероятно е ! Пожелавам го на всички!

 23. Сърцето ми се вълнува всеки ден и от всичко. Най му е приятно от всеки нов успех на малката ми дъщеричка. Всяка нейна крачка напред е приятно вълнение и успокоение, защото напредъка на децата ни е и наш. Аз съм темпераментен човек и всяко добро или лошо нещо около мен ме вълнува. Най-много плача когато видя дете с тъжна история, онеправдано, плача от безсилие, защото не мога да му помогна с много или изобщо, това ме натъжава безкрайно много. Това е то да си човек, ако не чувстваш, ако не усещаш – тогава какво сме?

 24. Моето сърце го вълнуват хубавите, истинските, ценните неща в живота. Дано да има повече такива моменти и да сме живи и здрави, за да се радваме дълги години на тези стойностни моменти. Едно цвете, една птичка, една усмивка – всичко това ме кара да вярвам, че има за какво да се живее, че нищо не е напразно, изпълват сърцето ми и ме карат да живея!!!!

 25. Сърцето ми се вълнува от хубави и лоши неща, но гледам да са повече хубавите. Най-много се вълнувах на сватбата на дъщеря ми, прекрасен спомен и винаги ще го нося в сърцето си. А сега, като ми се усмихнат малките ми внучета направо сърцето ми ще изскочи от щастие, те ме подмладяват и ми носят много радост. Съпругата ми ме прави спокоен и сигурен. Натъжавам се от вести за болни приятели и починали, това стана ежедневие напоследък, но такъв е животът, няма да сме вечни, важното е да има какво да вълнува сърцето, за да не е животът само едно съществуване.

 26. За мен няма значение в какво време живееш и колко е развит светът в него – никога няма да има по-силно оръжие от човешките чувства, по-силен пламък от любовта и по-ценен дар от здравето. Ценете това, което имате и пазете света около себе си, това са нещата,които наистина вълнуват сърцето ми.

 27. Е,сърцето ми си туптеше безгрижно,докато една нощ не подскочих и не извиках:-Земетресение!
  И се започна.Ту в Пернишко,ту в Италия.Гле-дам,чета,слушам новините,а сърцето ми ще изскочи от гърдите.“Никой не е по-голям от хляба,никой не е по-голям от Природата“- си мисля и поемам дълбоко въздух.А сърцето си кротува ,но обръч стяга около него.Как да го успокоя?Излизам навън и се радвам на пролетта,на придошлата река,на свежата зеленина.Срещу мен върви красива жена.Кима ми с усмивка.Поглеждам по-внимателно и …Ето ти изненада!Моя съученичка,в която бях влюбен,или по-точно примирах преди много години.А тя ме гледа мило и ме покани на кафе.И на среща през месец юни.Е,не среща „тет а тет“,а на купон ,посветен на 35 години от завършването. Все пак е среща и възможност…Разтривам с ръка мястото над сърцето.А то тупти ли,тупти,неуморно и предано!Сърце,сърце,ти за всичко си едно!

 28. Вълнението ме кара да се чувтвам свръх в радост и емоция.Сърцето ми спира когато наистина нещо лошо стане с някои близък човек или роднина.Но както знаете добрите вести са наи добри и емоционални нали така.Това кара човек да се радва,стреми към живота.А когато си мисля за лоши нещд тогава сърцето ми подскача като песен в ритми,смешно е ,но е така.Затова трябва да се веселим и да си живеем живота както трябва.Пожелавам на всички успеь в надпреварата и нека наи ьубавите 20 коментара спечелят (опаковка Макорвис!) :) )).

 29. Нещото, което винаги и с огромна сила вълнува сърцето ми е страха от гръмотевични бури! Още докато слушам прогнозата за времето и разбера, че се очакват такива бури и направо изтръпвам. Сърцето ми тупка учестено и получавам пристъпи на паника и страх. Случвало ми се е да се мушкам в ракла или гардероб от страх и ми се налага да взема някакъв медикамент за да се успокоя. Надявам се никой да не ми се смее, но наистина това е една от най-силните ми тръпки, за съжаление – отрицателна.

 30. Това,което вълнува сърцето ми е, когато започвам реализирането на кякаква мечта-идея, първото втурване, въплатяването на стъпка по стъпка на детайлите, нощите, когато не спя, за да обмислям задачите за следващия ден, нетърпението, с което очаквам крайния резултат, ентусиазмът, който завладявам и останалите… невероятно ми е винаги когато се случи.

 31. От момента в който станах майка за мен нещата преминават през нова призма за оценка.Толкова нови чувства ,тревоги ,грижи ме връхлитаха ден след ден.Чувствах се толкова значима в очите на дъщеря си ,за нея аз бях цялата вселена.И в същото време пък всеки нейн плач като нож се врязваше в сърцето ми.Дотолкова бях изострила сетивата си че нямах нужда от бейбифона аз предусещах нейните сигнали със свиване на сърцето по един особен начин…Да бъдеш родител за мен означава да отдадеш цялото си сърце на детенцето си !Плачех заедно с нея когато тя се превиваше от колики ,смеех с нея когато започна да опознава различните храни …

 32. Здравейте, приятели. Чудесна тема – какво кара сърцата ни да трепнат. Ясно е, че най-великата сила за това е любовта. Но аз се вълнувам още и при всяко ново предизвикателство. Обичам да се впускам в нови и различни неща. Така не само все повече опознавам себе си, но и изживявам нещо ново. Прекрасно е да си съставяш някакви свои проекти, които отразяват мечтите ти. Аз съм творчески тип личност. Падам си по създаването на нещо било то и съсем мъничко като украса за дома, къща от бонбони и дребни сладки и брошки от плат. Търся и намирам вдъхновение от малките неща около мен. И всичко това ме изпълва с невероятно енергия, желание и хъс! :) Това е не само трепване на сърцето, а истинско сърцебиене! :) )

 33. Стоянка Драганова
  Вихра Джонголова
  Дончо Абаджийски
  Невена Танчева
  Делинда
  tweety
  southernsun
  Даниела Стоянова
  Милена Петрова
  Иларион Иларионов
  Ненкова Петър – Милена
  Милка Мила
  Мая Георгиева
  Бонка Стефанова
  Анито
  Петър Пармаков
  elena
  alexandar82
  palechka
  Доротея Митевска
  Ще ви помолим в срок до 14 юни да пуснете на games@framar.bg вашите три имена, точен адрес и мобилен телефон. Непотърсените награди след тази дата се подаряват на останалите участници в играта.

 34. Аз още не съм получила хапчетата, а пратих адреса си.