Спечели с Фрамар: Пробиотични тампони Еллен – дискретният приятел на съвременната жена

В нашето тяло живеят трилиони бактерии, стотици видове и подвидове.
Една част от тях са болестотворни други пък са  „добри“ бактерии, от които имаме пряка полза:
- те помагат в усвояването на храните
- предпазват организма от потенциално патогенни микроорганизми в устната кухина, червата и влагалището
- и са естествена защита срещу вагинални инфекции при дамите
Млечнокиселите бактерии са жизнено необходими за интимното здраве на жените.
Пробиотиците под формата на тампони, Еллен® предлагат на дамите дискретно и по-лесно от всякога решение при вагинален дискомфорт.
Те са уникален продукт, произведен в Швеция, който позволява да преодолеем бактериалния дисбаланс на влагалището.  Вагинален дисбаланс възниква при стрес, хормонални промени, плуване в басийни със силно хлорирана вода, прекаляване с хигиенни средства, след вагинални терапии с антибиотици и препарати против гъбички и други.
Важни факти за Еллен®:
-помагат на жените, които често страдат от вагинални инфекции


- преминали са лечение по повод вагинална и или гъбична инфекция и желаят да предотвратят появата на бактериален дисбаланс


- пробиотиците се въвеждат в периода на менструация, когато са най-необходими


- при дамите, които използват тампони като хигиенно средство в дните на менструация, тампонът е допълнителен бонус към пробиотичната терапия
- не се налага приложение на допълнителни дамски превръзки за разлика от терапиите с пробиотични таблетки


- вагиналните таблетки се прилагат в периода между 2 менструации за 7 до
10 дни и това е свързано с допълнителен дискомфорт (дамите често пропускат дозата и така не се постига желания ефект)
- удобното приложение на Еллен® подобрява стриктно спазване на указанията на гинеколага от жените и това допринася за постигане на  трайно излекуване на инфекцията

Днес ви предлагаме в нашата нова игра да дадете своето мнение за този иновативен продукт и да спечелите интересни награди.
Етап 1:  Изтеглете този въпросник и го попълнете. Изпратете отговорите си, заедно с адрес, три имена и телефон на games@framar.bg.

50 от участвалите дами ще получат напълно безплатно опаковка пробиотични тампони Еллен. Необходимо е да укажете верен и точен адрес и телефон за връзка.

Списък на 50 дами спечелили по една опаковка Еллен - 
първите в света пробиотични тампони 

Етап 2 Всяка от наградените дами  ще получи и втори въпросник на електронната поща. Ако го попълните и върнете до 20 април, 2014 на адреса ни games@framar.bg, вие участвате за разпределение на големите награди:

Важни допълнителни условия:

  • Срок на играта – 10 март – 31 март, 2014
  • Късметлиите ще бъдат уведомени лично по телефона или по електронна поща.
  • Наградата ще бъде доставена до победителите по куриер.
  • Всеки потребител е ограничен до 1 брой участие в играта.

Етап 1:
Наградите ще се раздадат на лотариен принцип между всички участници , регистрирани за играта, чрез пускане на попълнен формуляр на games@framar.bg.
При некоректно попълнени данни и невъзможност за връзка с участника, наградата се дава на друг, който отговаря на горните критерии.

Етап 2:
Наградите ще се раздадат на лотариен принцип между всички участници , върнали втория въпросник, попълнен след употребата на дамските пробиотични тампони Еллен.
При некоректно попълнени данни и невъзможност за връзка с участника, наградата се дава на друг, който отговаря на горните критерии.

Личните данни на участниците няма да бъдат използвани за други цели, освен регистрационни. Играта се организира от Фрамар ООД и платформата www.framar.bg, със съдействието на S&D Pharma Logistics, представители за България на шведската фирама ELLEN AB, The probiotic company.


Коментарите са забранени.