Framar.bg с две кандидатури за конкурса „Сайт на годината – 2018″

Порталът framar.bg участва с две кандидатури на конкурса „Сайт на годината – 2018″. Ще представим сайта в две категории – онлайн магазин и медиен сайт.
Искрено се надяваме, че ще спечелим подкрепата ви, както и добрата оценка на националното жури.

Научете повече сайта framar.bg

Нещо за самия конкурс:
Конкурсът „Сайт на годината“ е насочен към собствениците и създателите на сайтове, като цели да докаже високия стандарт на уеб в България.
Той цели да покаже стойностни проекти в различни области, да промотира работата на талантливи български дизайнери и програмисти.
В България има качествена продукция за уеб. Важно е да има и подиум за изява, място, в което проектите и създателите им да се срещат. Конкурсът „Сайт на годината“ стартира именно с тази мисия.
Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и оценени от национално жури от над 40 експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито ще даде и специални награди за принос в развитието на българската уеб среда. Церемонията по награждаването ще се проведе на официална церемония в началото на октомври.


Коментарите са забранени.