Гергана Караилиева от framar.bg с награда Зелено перо – 2021

Щастливи сме да обявим, че Гергана Караилиева от екипа на framar.bg печели награда „Зелено перо“ на конкурса „НАЙ-ЗЕЛЕНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ 2021“, организиран от B2Bmedia. Идеята на конкурса е да докаже, че българските медии могат да бъдат посланик на добрите идеи, платформа за тяхното популяризиране и за формирането на по-зелено съзнание в обществото.

Нашето участие

В конкурса Гергана Караилиева участва с актуалната тема за обгазяванията на гр. Нова Загора.

„Цялото ни послание отразява едно просто желание на жителите на града – да могат да дишат. Липсата на ясна реакция и решение на проблема е знаков момент за отношението на администрацията към екологичния проблем, който се превръща в социален и икономически – градът се обезлюдява.“, коментира Гергана Караилиева.

Протест пред РИОСВ, Стара Загора

Няколко десетки новозагорци се събраха на протест пред сградата на РИОСВ – Стара Загора на 28 септември 2020-а. Граждани за чист въздух, с множество плакати, които сбито, кратко и ясно показват защо тези хора протестират.

Хронология на събитията в град Нова Загора

Искрено вярваме, че думите могат да провокират действие. Приемаме признанието с огромна благодарност за нашия труд. Посланието ни трябва да бъде чуто, защото Нова Загора има наистина нужда да диша.


Коментарите са забранени.