Ивайло Тончев от framar.bg като лектор в мащабна конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv 2017 в Пловдив

Ивайло Тончев /Framar.bg/ ще участва като лектор на тазгодишната конференция в Пловдив. Очертава се излючително практически насочена конференция с едни от най-добрите специалисти в областта. Конференцията е полезна както за всички онлайн търговци и предприемачи, така и за всеки, който желае да започне да развива онлайн бизнес.

Датата е 30 ноември 2017 и ще проведем мащабна конференцията на тема Онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv.

Темата, която ще представи Ивайло Тончев е „Продажбата на хранителни добавки и лекарствени средства онлайн – полезни практики”. Вижте повече за мен и за темата ми тук:

https://digital4plovdiv.com/ivaylo-tonchev/

Всички клиенти и приятели на FRAMAR могат да ползат отстъпка от 15% с промокод:Framar15Digital

Повече информация за самата конференция:

На конференцията ще присъстват над 300 участници и ще се разискват 28 актуални теми от дигиталния свят. Почетни гости на конференцията ще бъдат кметът на Пловдив – Иван Тотев, както и председателят на Търговско-промишлената камара в Пловдив – д.и.н Добрина Проданова.

Част от темите ще бъдат:
• E-commerce – факти, цифри и тенденции; ERP Системи, SAAS платформи, Дропшипинг и всичко в полза на онлайн търговията;
• Онлайн търговията и Facebook – съвременният брак по сметка; Видеомаркетинг;
• Ретаргетинг срещу Ремаркетинг; AdWords стратегии за онлайн магазини;
• Ефективни Google AdWords Стратегии за онлайн магазините, SEO тенденции за 2018г.
• Счетоводни и правни аспекти в онлайн търговията; SEO одит на живо на онлайн магазин и много още практически теми като BestPractice и Workshop направления.

Лекторския състав е много добър и се очертава сериозна практически насочена конференция. Ето няколко имена на лектори: Филип Мутафис (PaySera), Ивайло Тончев (Framar), Велизар Величков (Grabo), Елена Арнаудова (Google), Огнян Младенов (Seom), Любомир Русанов (Superhosting), Любомир Атанасов (SEOMAX.BG) и още много известни специалисти от дигиталния свят.

За повече информация, целия лекторски състав и регистрация, посетете официалния сайт на конференцията събитието: www.digital4plovdiv.com

Facebook страница на събитието: https://www.facebook.com/digital4plovdiv/


Коментарите са забранени.