framar.bg – вече е част от Българската Е-комерс Асоциация

Щастливи сме да обявим, че вече сме част от Българската Е-комерс Асоциация. Напълно заставаме зад целите на сдружението и ще се радваме да спомогнем за един по-безопасен интернет.

  1. Да изгражда доверие у потребителите към електронната търговия и да я популяризира, с цел конкурентоспособност, и развитие на бизнеса.
  2. Да създава и утвърждава професионални и етични стандарти сред членовете за обслужване на потребителите, повишаване сигурността на електронните магазини и електронните разплащания, повишаване ефективността на логистиката за електронна търговия.
  3. Да въведе изисквания и да подпомага въвеждането на марка за доверие в електронната индустрия, като за целта си сътрудничи със собствените обществени и държавни органи в България и по света.
  4. Да лобира за по-добри и желани политики за индустрията чрез сътрудничество с държавните органи при създаването на законови и подзаконови нормативни актове, отнасящи се до осъществяване на електронната търговия, както и при контрола на тяхното изпълнение.
  5. Да защитава общите професионални интереси и права на членовете на сдружението пред обществеността, държавните и обществени органи и институции в страната и чужбина.
  6. Да извършва проучвания в областта на електронната търговия, да публикува и разпространява резултатите от тях
  7. Да подпомага обучението на кадрите в индустрията.
  8. Да развива и поддържа отношения с национални, регионални, европейски и международни организации в областта на електронната търговия.
  9. Да споделя добри практики.

Надяваме се да бъдем една витална част от отделните инициативи, които целят развитието на този /все още/ нов за България отрасъл, който тепърва гради своите стандарти.


Коментарите са забранени.