Сигнал за неточна информация в Справочника на framar.bg

В последните 10 години, Справочникът на framar.bg се утвърди като една от най-издържаните и пълни бази данни от информация за българския интернет потребител. Ние предлагаме справочни данни за хиляди лекари, болници и аптеки. Заедно с това развиваме и областите Образование, Спорт и Туризъм, които са също част от здравето и добруването. През раздела ни минават месечно над 150-200 000 уникални потребители, които намират там необходимата справочна информация.

Справочникът на framar.bg и отзивите там  са референтна база за мнение за Google, което е огромна гордост за нас и доказателство за добрата и коректна работа през годините.

Ние много сериозно приемаме въпросите за точността на данните и осъзнаваме, че осъвременяването на една такава динамична система изисква труда на много хора. От няколко дни е факт и едно интересно нововъведение – пряк контакт с нас и предложение за промяна на данни.

Сигнал за неточна информация

Сигнал за неточна информация

Сигналът за неточна информация е видим в конкретния профил, не изисква регистрация и дава възможност за директна заявка за корекция на неточната информация. Възможността за подаване на осъвременена информация се радва на интерес и от читателите, както и като пряка връзка между екипа на Справочника и хората, които са представени вътре.

Светла Димова

Светла Димова

Светла Димова, мениджър на Справочника споделя:

Вярвам, че това ще е огромно улеснение за всички наши читатели. Още повече, така ще стане лесно за нас да видим коя част от справочната информация има пропуски. Важно е да подкрепим не само дигитално-изявените специалисти, но и там, където профилът в нашия справочник е единствената информация в интернет. Читателите имат право да бъдат информирани, а това е съвместен труд!

Над статията работи: Ивайло Тончев


Коментарите са забранени.